פורסם 2006 ביוני 1419 שנים היי אנשים!! ;D היום בכיכר רבין בת"א, הולך להתארגן קרב כריות ענקי ו"ספונטני" ע"י קבוצת Mobile Clubbing. הוא הולך להתחיל בשעה 20:02 כפי שמצויין בכרזה. כולם מוזמנים לבוא, רק תביאו אתכם כרית, רוח טובה, והרבה כיף! לינק לכרזה לשלוח לחברים פוסט סיכום ותמונות משנה שעברה אין כמו להוריד למישהו שלא מכירים כרית בראש.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר שנה שעברה דיי השאירו את כל הלכלוך לעובדי העירייה.. במלחמת מים שהם אירגנו כמה חודשים לאחר מכן הם היו יותר אחראיים והביאו פח ענקי ועודדו את הקהל לעזור לנקות בסיום האירוע..
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים איזה מגניב!!!אם זה היה באשדוד הייתי בא...אבל אין לי כוח עכשיו לנסוע עד לתל אביב =\
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני בבוקר התחמשתי ... אני כל כך הולך לצוד אותך , מילקי ...כדאי שתגיע עם קסדה ;D
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים איזה מגניב!!!אם זה היה באשדוד הייתי בא...אם זה היה באשדוד לא היתה חוזר... :-\
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים את זה עוד נראה ...אמרתי לך , קסדה בראש טוב , ומגיני ברכיים , שיהיה לך נוח להתפלל על החיימ'שך , לפני שאנחית את מכת המוות על הראש שלך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.