פורסם 2006 ביוני 1419 שנים משפט דרייפוס = דחייה אדולף כרמייה , אמנסיפציה ליהודים בצרפת = שילובכמה כיף לסיים היסטוריה
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים ניראה לי בילבלת גם אותי חח העליה היתה עקב תופס המנדת ששערי ארצות הברית ניסגרו ועלית היטלר לשילטון זה עליה 5 שזה היה די מאולץ שערי ארצות הברית נסגרו זה עליה רביעית לא?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מה עם לשון עשית כבר?גם החלק שעושים ביא' הוא לא כזה קשה... סתם ארוך ומעצבן[כמו בי' רק קצת יותר]. לא זה ב 23 עשיתי לך מה שאתה עושה לרב האחרים כל חוויה או משהו שהם מספרים אתה - גבר.. או איזה גבר אז תפסיק ושב מול המחשב
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מה עם לשון עשית כבר? בן **** העליה הבורגנית העלייה הבורגנית הייתה העלייה החמישית (בעיקר יקים שהביאו עימם כסף, השכלה ותרבות אירופאית). בהצלחה לכולם היום! (שהבוחנים יתחשבו בנו ושיעשו לנו בגרות קלה, אמן).
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים 85 ד"א, אני עושה את אפשרות ב'. ד"א 2, אני שם כסף שהם שואלים על התמורות בחיי היהודים בחלק של ארצות האיסלאם!
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים ד"א 2, אני שם כסף שהם שואלים על התמורות בחיי היהודים בחלק של ארצות האיסלאם!חחחח ברור שזה יהיה.. מה כבר יש להם לשאול שם חחחחח
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים חח לא יודע.פשוט יש ארבעה נושאים ובכל הבגרויות שהיו עד עכשיו הם שאלו שאלה על הנושא של התמורות.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים העלייה הבורגנית הייתה העלייה החמישית (בעיקר יקים שהביאו עימם כסף, השכלה ותרבות אירופאית). בהצלחה לכולם היום! (שהבוחנים יתחשבו בנו ושיעשו לנו בגרות קלה, אמן). העליה החמישית זו לא העליה הגרמנית?
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים ציון הגשה 100 ;Dנמאס מהיסטוריה אני אני גומר עם זה (לפחות השנה)בהצלחה לכולם !!!!!!!!! עלייה 4 ו-5 היו בורגניות החמישית נקראה גרמנית לא מפני שרוב העולים היו מגרמיניה (21%) אלא מפני שהעולים הגרמנים השפיעו הכי הרבה בארץ והיו הכי דומיננטיים בכל תחומי החיים ביישוב היהודי התיישבות עירונית חקלאית כלכלה תרבות חינוך וכו'
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים 5-6 עליית היקים הגרמנים לא היו הרוב אבל הם השפיעו הרבהכן.השאר היו סתם פולנים מעצבנים ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.