פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים בגלל שיש הרבה שירים שאני שומע חלקים מהם והם גורמים לי לתהות על הרבה דברים, אני פותח ת'רד, שבו כל אחד יכתוב כמה שורות ש"עשו לו את זה" (בלי ספאם בבקשה!) .חובה לכתוב את שם השיר ואת האמן.אני אתן דוגמא כשאחזור בערב
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים RUN D M C-ITS TRICKY... השיר עם כזה קצב מטומטם שזה פשוט מהנה. אה וגם Daft Punk-AeroDynamics,בערך מהדקה הראשונה יש קטע טוב.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים METALLICA -The Unforgiven IIזה אחד מהקטעים יש עוד כמה:What I've felt, what I've known Sick and tired, I stand alone Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you Or are you unforgiven too?
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אצלי אלו רק שירים מלאים... קטעים משירים זה לא מה שעושה הכל, זה רק חלק קטן ורק השיר המלא נותן את הרעיון המלא וגורם לי לתחושה מעולה...בכל מקרה, הינה הם:סאבלימינל - ילד רחובסאבלימינל - הצירסאבלימינל - התקווהצ'לו, טי אן - אמא אל תבכידיגיביט, אמורה - הורה 2001TuPac - ChangesTuPac -Until The End Of TimeEminem - Sing For The MomentEminem - When The Music StopsInsane Clown Posse - Pass Me ByCypress Hill - It Ain't EasyCypress Hill - Rap superstar
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אפשר להבין מהחתימה שלי מה הקטעים שעושים לי את זה.I believe in the kingdom comeThen all the colors will bleed into oneBleed into oneWell yes I'm still running
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים בהחלט יש בהאוס Yahel - Intelligent Life מדקה 1:20 עד 1:59 הקטע הכי טוב שיש בכל השירים שאני מכיר, פשוט יצירת אומנות ;D
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים וואוו, יש כ"כ הרבה... אנסה לצמצם עד כמה שניתן.Armin - CommunicationNatious - AmberAccadia - Into The Dawn, James Holden RemixJames Holden - Horizons, Way Out West RemixGlobal Communication - Delta Phase\Amor ReaEnigma - Age Of Lonelinessבעעע יש עוד!תהנו מזה בינתיים
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני פותח ת'רד, שבו כל אחד יכתוב כמה שורות ש"עשו לו את זה" (בלי ספאם בבקשה!) .חבר'ה,בבקשה ממכם..הוא לא ביקש רשימות שירים האהובים.אלא Lyrics מתוך שירים שהשפיע עליכם ואתם רוצים לחלוק.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני פותח ת'רד, שבו כל אחד יכתוב כמה שורות ש"עשו לו את זה" (בלי ספאם בבקשה!) .חבר'ה,בבקשה ממכם..הוא לא ביקש רשימות שירים האהובים.אלא Lyrics מתוך שירים שהשפיע עליכם ואתם רוצים לחלוק.אכןויש גם לי הרבה רגעים כאלה בשירים, פשוט אני לא נזכר כרגע במשהו ספציפי
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים קטעים משירים, או שירים ש"עשו לכם את זה...". הבנת נקרא בסיסית.אם לא זאת היתה כוונתו, שיערוך את הכותרת...
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים "But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here." מהשיר creep שלradio head. אני פשוט אוהב את השיר הזה בלי קשר מיחוד למילים
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים "But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here." מהשיר creep שלradio head. אני פשוט אוהב את השיר הזה בלי קשר מיחוד למילים אני מקווה בשבילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.