עבור לתוכן

HD205 או CX300 לנגן?

Featured Replies

פורסם

היי, יש ברשותי נגן ZVM, אני משתמש ב SENN HD205, ואני לא שומע באסים מטורפים...

השאלה כאן היא אם אני אקנה SENN CX300, אני שומע את הבאסים יותר חזק וגם הווליום יהיה יותר גבוהה?

כי אני פשוט שם על ווליום כמעט מקסימאלי בשביל לשמוע משהוא.

תודה :)

פורסם

אוזניות קטנות יותר יתאימו לנגן וגם תשמע את העוצמה והבאס הרבה יותר חזק.

ועם הCX300 אז בכלל..

פורסם

אוזניות קטנות יותר יתאימו לנגן וגם תשמע את העוצמה והבאס הרבה יותר חזק.

ועם הCX300 אז בכלל..

מאיפה אתה מביא את זה בדיוק !?

הסיבה שאתה שומע "חזק" זה ביגלל שזה לחוץ לך עמוק עמוק באוזן זה הכל ! מבחינת SOUND אתה לא תשמע באס יותר עמוק או יותר טוב ...!

אני כבר כמה פעמים אמרתי וחוזר אם איכות חשובה אז אני לא חושב שלקנות אוזניות INEAR זה נכון לעשות ! ... עצוב לי לומר את זה אבל מי שידע לספק את העבודה שאוזניות INEAR יקרות יותר שאני לא מוצא פה בארץ שמחירם בחול הוא 300 דולר +\-... אל תצפו מאוזניה INEAR ברמת מחיר של 300 שקל שתיתן SOUND טוב ... כי תחלס Sennheiser PX 100 יביא צליל הרבה יותר טוב ...

ואני כבר כמה פעמים הסברתי למה ...

כמובן שיש INEAR איכותים אבל גם רמת המחירים שלהם גבוה בהרבה ...!

פורסם

אני מביא את זה מניסיון.

יצא לי לבדוק אוזניות קשת מול אוזניות in ear בנגן שלי ויש הבדל גדול.

אני מרגיש שאוזניות הקשת "גדולות" קצת על הנגן ועם אוזניות קטנות (ולא דברתי רק על in ear) הבאס היה יותר חזק וגם עוצמת הווליום.

פורסם
  • מחבר

אני אשאל אותכם משהוא אחר,

עם איזה אוזניות אני אשמע באסים חזקים יותר ווליום חזק יותר, CX300 או HD205?

פורסם

אין לי כוח לכתוב את זה שוב אבל אני שוב יגיד את זה ...

-------

אוזניות IN EAR לא מסוגלת לספק את אותו הצליל שמספק אוזניה רגילה באותו רמת מחירים ולא יעוזר כלום...

לאזניות IN EAR יש צו'יל קטן מה שלא מאפשר לו ליצור את אותו רמת באס שיוצר אוזניה רגילה ...

ומברנה של אוניות רגילות יותר גדול מIN EAR מה שפועל ברמת הצליל ! ה Frequency range של IN EAR שונה מאשר אוזניות רגילות !...

אני עוד יכול להביא סיבות רבות !!.. ואם קשהלך לאמין אין לי בעיה להפגש איתך ולהראות לך את הבדל בין אוזניות IN EAR איכותית .. ל בין אוזניות IN EAR ברמה הזו ...

שוב תמיד יש יותר איכותי נכון אבל אני אומר שאם אתה מחפש איכות זה לא המקום ! IN EAR לא יכולה לספק לך את זה !.. ולפחות לא ברמת המחירים הזו !.. נקודה!...

יכול ליהיות שפשוט אין לך נסיון עם אוזניות אז מה שכתוב בפורום בלינק שראיתי ממש לא אומר כלום ...

שוב אם אותך זה מספק קטן יפה והצליל נחמד אז אין בעיות אבל איכותי זה ברמת ה "בסדר" ולא ויותר ... כאשר יש אוזניות רגילות שאיכותם גבוה יותר מבחינת צליל (ברמת מחיר זו)...

---

ועכשיו לעיניין אתה באמת חושב שאוזניה קטנה שגם יצא לי לשמוע ועוד 3 סוגים אחרים יכולה לספק אותו צליל כמו אוזניה רגילה כמו PX 100....

אז אני כבר יכול לומר לך שלא...

לפי דעתי הצליל אחרת !... ובשביל באמת להנות מצליל ב INEAR אתה צריך לקנות אחד איכותי ממש... אבל ... שיעשה מה שהוא רוצה ...

את כל זה לקחתי מכאן כי כבר דובר על הנושא הזה כמה פעמים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185158.0

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח לכתוב את זה שוב אבל אני שוב יגיד את זה ...

-------

אוזניות IN EAR לא מסוגלת לספק את אותו הצליל שמספק אוזניה רגילה באותו רמת מחירים ולא יעוזר כלום...

לאזניות IN EAR יש צו'יל קטן מה שלא מאפשר לו ליצור את אותו רמת באס שיוצר אוזניה רגילה ...

ומברנה של אוניות רגילות יותר גדול מIN EAR מה שפועל ברמת הצליל ! ה Frequency range של IN EAR שונה מאשר אוזניות רגילות !...

אני עוד יכול להביא סיבות רבות !!.. ואם קשהלך לאמין אין לי בעיה להפגש איתך ולהראות לך את הבדל בין אוזניות IN EAR איכותית .. ל בין אוזניות IN EAR ברמה הזו ...

שוב תמיד יש יותר איכותי נכון אבל אני אומר שאם אתה מחפש איכות זה לא המקום ! IN EAR לא יכולה לספק לך את זה !.. ולפחות לא ברמת המחירים הזו !.. נקודה!...

יכול ליהיות שפשוט אין לך נסיון עם אוזניות אז מה שכתוב בפורום בלינק שראיתי ממש לא אומר כלום ...

שוב אם אותך זה מספק קטן יפה והצליל נחמד אז אין בעיות אבל איכותי זה ברמת ה "בסדר" ולא ויותר ... כאשר יש אוזניות רגילות שאיכותם גבוה יותר מבחינת צליל (ברמת מחיר זו)...

---

ועכשיו לעיניין אתה באמת חושב שאוזניה קטנה שגם יצא לי לשמוע ועוד 3 סוגים אחרים יכולה לספק אותו צליל כמו אוזניה רגילה כמו PX 100....

אז אני כבר יכול לומר לך שלא...

לפי דעתי הצליל אחרת !... ובשביל באמת להנות מצליל ב INEAR אתה צריך לקנות אחד איכותי ממש... אבל ... שיעשה מה שהוא רוצה ...

את כל זה לקחתי מכאן כי כבר דובר על הנושא הזה כמה פעמים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185158.0

אוקיי, לפי מה שאתה אומר ה HD205 שלי ברמה הרבה יותר גבוהה מה CX300 ומכל אוזניית INEAR במחירים של עוד 400 ש"ח.

אני לא יכול לשמוע עם אוזניות מסידרת MX וכל אוזניות כפתור בכלל, כי פשוט הן לא יושבות לי טוב באוזן, הן כל הזמן נופלות ואני צריך להגביר עד המקסימום בשביל לשמוע בכלל משהוא.

ה PX100 עם אותה ההתנגדות כמו של האוזניות שלי - 32ohm, ושתיהן מגיעות להספק של 114 דציבלים, ככה ששתיהן יפיקו את אותו הווליום עם הנגן.

איזה אוזניות יפיקו לי ווליום גבוהה יותר?

פורסם

תישאר עם האוזניות שלך..נראה לי שזה הכי טוב...

פורסם

אני אומר שהצליל יהיה קצת שונה ! ...

בגדול לא ממש הצלחתי להבין מה אתה אומר :)...

אבל PX 100 שווה את המחיר שלה זה בטוח ...

אבל אם אתה אחד כזה שיושב ליד מנוע סילון שלא מפסיק לעשות ראש או חולה על עצמות וליום גבוהות ! אז כך אוזניות IN EAR אחרת אני לא מוצא סיבה אחרת !...

אתה תשמע את אותו העוצמה אבל אתה תשמע את ה INEAR יותר חזק רק ביגלל שזה בתוך האוזן ואוטם אותה ...

אבל אני בטוח שגם אוזניה שהיא לא INEAR תיהיה עם עוצמה מספקת ...

אז נכון שזה אוטם אבל כל אוזניה ברמה מספקת עוצמה כזו או אחרת שיכולה לספק אותך שאתה תשמע מספיק טוב !... בלי שרעשי רקע יפריעו לך !...

תשמע זה אינדיבידואלי אם אתה מרגיש שאתה שומע כל רעש אפשרי מבחוץ אז תכך את ה IN EAR שיכול ליהיות מספק ובעל צליל בסדר אבל לא איכותי כי שוב איכותי עולה הרבה הרבה יותר ! שזה אומר לפחות עוד איזה 200 דולר יותר (סביב ה 300 ) ...

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

תודה רבה לכולם :)

לא ניראה לי שאני עומד להוציא 200-300 דולר לאוזניות.

אני אסתפק ב"מועט", אוזניות שעולות "רק" 500 שקלים, חחח...

פורסם

ה e2c של shure נחשבות לאחת האוזניות האיכותיות בתחום הIN EAR וגם להם אין באס מי יודע מה, בכלל לאוזניות IN EAR אין באס יותר מידי טוב.....

עדיף לקנות אוזניות קשת נורמליתו וטובות.....

למרות שהאוזניות שלך הם טובות רק שנראה לי שזה קצת מגושם להסתובב איתן, לא???

פורסם
  • מחבר

ה e2c של shure נחשבות לאחת האוזניות האיכותיות בתחום הIN EAR וגם להם אין באס מי יודע מה, בכלל לאוזניות IN EAR אין באס יותר מידי טוב.....

עדיף לקנות אוזניות קשת נורמליתו וטובות.....

למרות שהאוזניות שלך הם טובות רק שנראה לי שזה קצת מגושם להסתובב איתן, לא???

שמע, הזמן היחיד שהן עלי הוא כשאני נוסע כל יום ברכבת לבסיס, וכשאני יושב שמשרד, ככה שללכת אין אני לא.

אז אני לא רואה בזה שום בעייה. :)

פורסם
  • מחבר

שמע, הזמן היחיד שהן עלי הוא כשאני נוסע כל יום ברכבת לבסיס, וכשאני יושב שמשרד, ככה שללכת איתן אני לא.

אז אני לא רואה בזה שום בעייה. :)

פורסם

אני מעדיף אי איר-הן יותר קלות לדחיפה ואטומות לכן הבאס הסופי יותר חזק וזה לא משנה אם אוזניות רגילות מפיקות אותה כמות באס..בתכל'ס יש בהן "בריחות" ולמי יש כוח להצמיד אותן לראש? חוץ מזה נכון שאין איר יש קצת בעיה בסאונד כנראה שבחלק מהאוזניות הזולות הבאס בא על חשבון המיד/היי ולהפך אבל אני מעדיף את אופציה א כי לשמוע בלי בסים זה הורס את כל החוייה(לפחות בשבילי אני לא מסוגל בלי) וזה הרבה יותר נוח לדעתי מקשת שהן גדולות ומסורבלות יותר..ד.א אני אמור לקבל עכשיו Ep630 אומרים שהן סבבה הזמנתי דרך איביי במכרז חח רק המשלוח עלה פי 4 מהזכיה,10 ליש"ט משלוח והזכיה 2.5 ליש"ט יעני האוזניות עצמן עלו בסביבות ה20 שקל אבל זה ידוע שהמשלוח לא באמת עולה 85 שקל..זה בולשיט טוב עדיין יצא חצי מחיר מהארץ 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים