עבור לתוכן

מס שומן (כנסו זה לא בדיחה בכירי מערכת הבריאות חושבים על זה )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני בתת משקל אז אני אקבל החזר מס? ::)

ברמת העיקרון אם המס יהיה רק על המוצרים אז טלוי מה את אוכלת

אם המס יהיה גם על האחוזי שומן של האנשים (מטומטם לפי דעתי) את תשלמי פחות

ואני יודע שאת כתבת את זה בהומור אבל אין לי בדיחה להחזיר כרגע ואין לי גם חשק לעצבן היום אז סורי על החנוניות :nixweiss:

• תגובות 76
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישו חשב על זה שדווקא יש הרבה יותר שמנים שאוכלים בריא מאשר רזים?

בתור בנאדם שחסרים לו איפה שהוא בין 5-10 ק"ג במשקל (שלא נדבר שכבר חודש לא יצא לי להגיע לחדר כושר אז בטח אני שוקל עכשיו פחות =\)אני יודע להגיד שרוב הזמן אני אוכל דברים שהם כן משמינים כדי לא לאבד עוד משקל או סתם בגלל שאני יכול ;):) אבל אנשים שמנים בד"כ מודעים לבעיה ואוכלים דברים יותר בריאים.....

פורסם
  • מחבר

מישו חשב על זה שדווקא יש הרבה יותר שמנים שאוכלים בריא מאשר רזים?

בתור בנאדם שחסרים לו איפה שהוא בין 5-10 ק"ג במשקל (שלא נדבר שכבר חודש לא יצא לי להגיע לחדר כושר אז בטח אני שוקל עכשיו פחות =\)אני יודע להגיד שרוב הזמן אני אוכל דברים שהם כן משמינים כדי לא לאבד עוד משקל או סתם בגלל שאני יכול ;):) אבל אנשים שמנים בד"כ מודעים לבעיה ואוכלים דברים יותר בריאים.....

תיראה אפשר להבדיל מאכלים לפי ערך קלורי ולא רק לפי שומן יש מאכלים פחות בריאים בלי קשר לכמות השומן

גם בשר אפשר להבדיל לדוגמה חזה עוף הרבה פחות מזיק מסטיק בקר

news_251105_01_large.jpg

מממממממ סטיק בקר

%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%20%D7%98%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9F.jpg

פורסם

אמממ שמן כלומר נפח נכון?

אני שוקל נראה לי כ80, אני מתאמן בבית, הייתי מתאמן בחדר כושר, אבל אני לא רזה, ויש לי אחוז שומן מסוים (אני רוצה לבדוק כמה) , אם כי אני לא שמן, אני אממ מנופח כמו שאומרים :P ואני מודע לבעיה של האוכל הבריא והמשמין (ובכל זאת אני "אחגוג" את סיום הלימודים באיזה שווארמה עם תות בננה \ קולה :smile1: )

פורסם

תיראה אפשר להבדיל מאכלים לפי ערך קלורי ולא רק לפי שומן יש מאכלים פחות בריאים בלי קשר לכמות השומן

גם בשר אפשר להבדיל לדוגמה חזה עוף הרבה פחות מזיק מסטיק בקר

news_251105_01_large.jpg

מממממממ סטיק בקר

%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%20%D7%98%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9F.jpg

לא בדיוק אפשר לאכול אוכל 'לא בריא' כול עוד זה מאוזן על זה שאתה אוכל המבורגר עם גבינה צהובה וכול התוספות פעם בשבוע זה לא אומר שאתה אוכל לא בריא אתה צריך לדעת לקזז את זה . לאכול את כול מה שהגוף צריך . ובעיקר לא לאכול יתר על המידה כלומר לאכול מאוזן .

אמממ שמן כלומר נפח נכון?

אני שוקל נראה לי כ80, אני מתאמן בבית, הייתי מתאמן בחדר כושר, אבל אני לא רזה, ויש לי אחוז שומן מסוים (אני רוצה לבדוק כמה) , אם כי אני לא שמן, אני אממ מנופח כמו שאומרים :P ואני מודע לבעיה של האוכל הבריא והמשמין (ובכל זאת אני "אחגוג" את סיום הלימודים באיזה שווארמה עם תות בננה \ קולה :smile1: )

מר עולם עוקף את ה150 קילו אבל הוא לא שמן . עודף משקל זה גוף המכיל יותר מדי שומן ותת משקל שהמשקל הכולל הוא מתחת לסקלה

פורסם
  • מחבר

אמממ שמן כלומר נפח נכון?

יש היום כמה דרכים ליבדוק אחוזי שומן ורמת הדיוק שלהם מישתנה

כמה שאתה בודק במיכשור יותר מיתקדם ופחות מיתבסס על שיטת חישוב(לא זוכר תשם) שמיתבססת על סטטיסטיקה

זה יותר מדויק

וזה לא משנה כמה אתה שוקל בדי בילדרים שוקלים הרבה אבל האחוזי שומן שלהם מאוד נמוכים

ולאנשים רזים יכול להיות אחוזי שומן יחסית גבוהים

בחדרי כושר נורמלים יכולים ליבדוק לך אחוזי שומן בשיטה סבירה אבל לא מדויקת לגמרי

אבל בוינגט לדוגמה יש מיכשור טוב לבדיקות אחוזי שומן

פורסם

יש היום כמה דרכים ליבדוק אחוזי שומן ורמת הדיוק שלהם מישתנה

כמה שאתה בודק במיכשור יותר מיתקדם ופחות מיתבסס על שיטת חישוב(לא זוכר תשם) שמיתבססת על סטטיסטיקה

זה יותר מדויק

וזה לא משנה כמה אתה שוקל בדי בילדרים שוקלים הרבה אבל האחוזי שומן שלהם מאוד נמוכים

ולאנשים רזים יכול להיות אחוזי שומן יחסית גבוהים

בחדרי כושר נורמלים יכולים ליבדוק לך אחוזי שומן בשיטה סבירה אבל לא מדויקת לגמרי

אבל בוינגט לדוגמה יש מיכשור טוב לבדיקות אחוזי שומן

המכשיר מזרים חשמל והוא בודק את התגובה ביחס למשקל וכך אפשר לגלות כמה שומן יש . הנתונים הסטטיסטים הם מספרי יחס של השריר העצמות והשומן לתגובה

פורסם
  • מחבר

המכשיר מזרים חשמל והוא בודק את התגובה ביחס למשקל וכך אפשר לגלות כמה שומן יש . הנתונים הסטטיסטים הם מספרי יחס של השריר העצמות והשומן לתגובה

יש כל מיני שיטות ובקשר לסטטיסטיקה יש איזה נוסחה פשוטה במטמטיקה שמבוססת על אנשים ממוצאים(בדקו הרבה אנשים ועשו טבלה)

משהו שקשור במישקל הגוף המין ועוד כמה דברים שאומר בערך איזה אחוזי שומן יש לך אבל זה שיטה לא מדויקת

פורסם

הידעתם שדווקא אנשים שמצבם הכלכלי רע ומר סובלים מהשמנת יתר הרבה יותר מעשירים? סטטיסטית - זה נכון. דווקא האוכל המשמין יותר זול.

אני אומרת שהמס הזה מטומטם. זה לא שיורידו את המחיר על המאכלים הלא משמינים (בשר בקר רזה ועלי בייבי), אלא גם המוצרים הבסיסיים יעלו. נראה לי כמו סתם תירוץ לקנוס את כל מי שאוהב פסטה ולחם מלא. אין לממשלה הזאת יותר דרכים לנער כסף מהאזרחים שלה?

פורסם

זה יהיה ממש מטומטם. אם על זה גובים מס, אז צריך לגבות גם מס על אנשי קריירה שעובדים בלחץ (שהורג לא פחות מ TRIPLE), על כל מי שאוכל סוכר לבן, שותה דיאט (מכניס פניל אלאנין לגוף), אוכל בשר אדום, גר בעיר (ונושם הרבה עשן מכוניות ואוטובוסים), הולך לים ונחשף לקרינת UV, שותה קפה נמס וקולה, לא מרוצה (מצב נפשי משפיע על המערכת החיסונית), וגם על כל מי שהיו מקרי סרטן ומחלות תורשתיות במשפחתו (גינטיקה), לא מזיין מספיק, וסתם טמבל (כי הסיכוי שלו להידרס גבוה יותר :)).

פורסם

זה יהיה ממש מטומטם. אם על זה גובים מס, אוכל בשר אדום,

לא יודע מה איתך, אבל נראה לי שמי שאוכל בשר אדם באמת צריך לעשות איתו משהו :x

עריכה:

אופס :silly:

פורסם

הידעתם שדווקא אנשים שמצבם הכלכלי רע ומר סובלים מהשמנת יתר הרבה יותר מעשירים? סטטיסטית - זה נכון. דווקא האוכל המשמין יותר זול.

אני אומרת שהמס הזה מטומטם. זה לא שיורידו את המחיר על המאכלים הלא משמינים (בשר בקר רזה ועלי בייבי), אלא גם המוצרים הבסיסיים יעלו. נראה לי כמו סתם תירוץ לקנוס את כל מי שאוהב פסטה ולחם מלא. אין לממשלה הזאת יותר דרכים לנער כסף מהאזרחים שלה?

זה לא הבעיה העיקרית . הבעיה היא שאנשים שמנים הם שמנים במודע הם בוחרים לקנות יותר דברים משמינים כגון גלידות המבורגר ממתקים ומשקאות מתוקים וכו' מי שעני אין לו כסף לקנות במקדולנס או ממתקים . במחיר של ארוחת ראנץ אפשר לקנות כמה קילו של ירקות . אנשים שבאמת אין להם כסף לא יגיעו למשקל של מעל 100 קילו יותר סביר שהם בתת משקל. אם תבדוק את האנשים שנחשבים עניים והם בעודף משקל הם אנשים שמבזבזים חלק ניכר מהכסף במאכלים משמינים ... נראה לך שבן אדם שמרווח 4000 שקל יבזבז מחצית ממנו על אוכל וזה כולל שתיה מתוקה חטיפים פיצוחים גלידות ו גאנק פוד . יש עוד סטטיסטיקה בנושה הכספים שאומר שאנשים קונים יותר אוכל ממה שהם צריכים . כלומר אם מורידים את כול החטיפים והגאנק פוד אפשר לחסוך מחצית מההוצאות על מוצרי צריכה

זה יהיה ממש מטומטם. אם על זה גובים מס, אז צריך לגבות גם מס על אנשי קריירה שעובדים בלחץ (שהורג לא פחות מ TRIPLE), על כל מי שאוכל סוכר לבן, שותה דיאט (מכניס פניל אלאנין לגוף), אוכל בשר אדום, גר בעיר (ונושם הרבה עשן מכוניות ואוטובוסים), הולך לים ונחשף לקרינת UV, שותה קפה נמס וקולה, לא מרוצה (מצב נפשי משפיע על המערכת החיסונית), וגם על כל מי שהיו מקרי סרטן ומחלות תורשתיות במשפחתו (גינטיקה), לא מזיין מספיק, וסתם טמבל (כי הסיכוי שלו להידרס גבוה יותר :)).

אלה נחשבים סיבות שוליות אף 1 לא מת מ2 כפיות סוכר בתה או שותה פחית דיאט פעם בשבוע וחצי ממה שרשמת אפשר לשלול בגלל שאי אפשר לבדוק או זה גורם להפליה גם קיבוצניק נחשף ל UV אז תגיד שהוא הולך לים כול יום ואנשי עסקים בכול מקרה מחניסים מיסים למדינה באופן ישיר ועקיף יותר ממך . בן אדם שמרוויח 40-50 אלף לחודש משלם מיסים יותר ממה שאתה מרוויח

פורסם

אלה נחשבים סיבות שוליות אף 1 לא מת מ2 כפיות סוכר בתה או שותה פחית דיאט פעם בשבוע וחצי ממה שרשמת אפשר לשלול בגלל שאי אפשר לבדוק או זה גורם להפליה גם קיבוצניק נחשף ל UV אז תגיד שהוא הולך לים כול יום ואנשי עסקים בכול מקרה מחניסים מיסים למדינה באופן ישיר ועקיף יותר ממך . בן אדם שמרוויח 40-50 אלף לחודש משלם מיסים יותר ממה שאתה מרוויח

שטויות, יש אנשים ששותים 3 בקבוקי דיאט ביום של ליטר וחצי, כאלה שמשתזפים באופן אובססיבי בים בשעות הקרינה המירבית, ולחץ הורג יותר מכל דבר אחר (ומאיפה אתה יודע כמה אני מכניס למדינה?). ומה אם אלה שבקבוצת סיכון בגלל גינטיקה, או חיים בקריות של חיפה ליד חיפה כימיקלים, או יש להם חנות באזור תחנה מרכזית ונושמים את כל הזבל מהאגזוזים של אגד, או סתם שותים הרבה וודקה? והרשימה ארוכה....

סתם דרך למשוך עוד כסף מאזרחי המדינה כדי להזרימו למערכת הבריאות המנוהלת בצורה פושעת.

פורסם

שטויות, יש אנשים ששותים 3 בקבוקי דיאט ביום של ליטר וחצי, כאלה שמשתזפים באופן אובססיבי בים בשעות הקרינה המירבית, ולחץ הורג יותר מכל דבר אחר (ומאיפה אתה יודע כמה אני מכניס למדינה?). ומה אם אלה שבקבוצת סיכון בגלל גינטיקה, או חיים בקריות של חיפה ליד חיפה כימיקלים, או יש להם חנות באזור תחנה מרכזית ונושמים את כל הזבל מהאגזוזים של אגד, או סתם שותים הרבה וודקה? והרשימה ארוכה....

סתם דרך למשוך עוד כסף מאזרחי המדינה כדי להזרימו למערכת הבריאות המנוהלת בצורה פושעת.

בא נגדיר כך לפי מה שאתה אומר אתה בעודף משקל כרוני מרוויח 4000 והאוכל שאתה אוכל מכיל באופן קבוע חטיפים גאנק פוד משקאות מתוקים וכו' ואתה רוצה שהמדינה תממן לך את האוכל והתרופות ???

פורסם

אם הם לוקחים מיסים, אז בהחלט. בדיוק כפי שאם אני גר באזור שקרוב לקו התפר ולכן יש שם יותר גניבות, שישקיעו יותר בשיטור מאשר ברמת אביב ג'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים