עבור לתוכן

למי שיש ASUS A8N-E Rev2 בעיית מתח למעבד

Featured Replies

פורסם

החזרתי את הלוח לאחריות וקבילתי חדש! עבדתי אליהם אם הכרטיס קול "לא בסדר" חחח

עכשיו קיבלתי את הלוח אם גריסה Rev וחוברת של ASUS A8N-E וביוס 1011 ומי שזוכר רציתי בעצם לקבל את הלוח אם הביוס הראשון כדי שאני יכול לעלות מתח למעבד מעל 1.55 סבבה אמרתי אולי יהיה לי עכשיו וזהו שאין לי :pissed: :pissed: עדכנתי ל1013 ועדין אין לי :pissed: :pissed: :pissed:

האם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ?

אם הוא יכול להרשם לפורמים שלASUS להגיד להם על הבעיה הזאת כי לא יכול להכינס לשם :pissed: :pissed:

קראתי שבעצם צריך לצרוב ביוס ל1010 וחבל לסכן אותו ככה כי אין אחריות אל צריבת ביוס

פורסם

גם אני עם אותה הבעיה............באסה.............

תן לי קישור לפורומים שלהם אני אנסה להתחבר

פורסם

אין סיכון בריבת ביוס ישנה יותר של אותו לוח...

מה אני אגיד ?! אני צרבתי ביוס של לוח Deluxe על ה800DX המעפאן שלי... וזה הצליח :)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לך אין כבר אחריות אל הלוח אז גם ככה מה שאתה תעשה אם תהרוס לא תקבל על זה כלום אבל אם אני הורס אני אכלתי אותו משני הצצדים

1 אין לי אחריות !!

2 נדפק לי הלוח! !

פורסם
link=topic=186930.msg1622279#msg1622279 date=1150355801]

לך אין כבר אחריות אל הלוח אז גם ככה מה שאתה תעשה אם תהרוס לא תקבל על זה כלום אבל אם אני הורס אני אכלתי אותו משני הצצדים

1 אין לי אחריות !!

2 נדפק לי הלוח! !

לא הבנתי אחי...

:xyxthumbs:

פורסם

פתחתי נושא בפורום של אסוס ואף אחד לא ענה לי, אחרי חיפוש קצר שמתי לב שהשאלה הזו נשאלה בפורום עוד 4 פעמים רק ב- 8 הדפים הראשונים (מתוך כמה מאות) ואף אחד מהנושאים האחרים שנפתחו לא זכה לתגובה בודדת אפילו

פורסם

מה זו בדיוק הבעיה שאתה מדבר עליה?

הסיבה שאני שואל היא שיש לי לוח זהה חדש והמחשב מכבה עצמו כל הזמן ללא התראה. חשבתי שזה בעיה בספק כוח (החדש בדרך).

פורסם

אולי הלוח לא תומך בהעלאת מתחים....

פורסם

הבעיה היא שהיצרן מבטיח העלאת מתח למעבד עד 1.65 וולט ובפועל אי אפשר לעבור את ה- 1.55 וולט מה שמגביל את האוברקלוק של ה A64 3000 VENICE שלי ל- 1800@2700 במקום לעבור את ה- 2800 או אפילו יותר

פורסם
  • מחבר

neo אתה יודע שאני אוהב אותך :D

תיראה אם אני צורב את הביוס סבבה עובד אבל אין לי אחריות על הלוח אם אני עושה את זה

ואם זה לא מצליח גם הלך הלוח וגם אין לי אחריות כי ניסיתי לצרוב את הלוח :xyxthumbs:

ומתוך ידע כללי של תכנאי אני יודע איך בודקים אם הרכיבים של הלוח תקינים וניראה לי שגם החנות שקניתי אצלה יודעת

פורסם
link=topic=186930.msg1622972#msg1622972 date=1150386186]

neo אתה יודע שאני אוהב אותך :D

תיראה אם אני צורב את הביוס סבבה עובד אבל אין לי אחריות על הלוח אם אני עושה את זה

ואם זה לא מצליח גם הלך הלוח וגם אין לי אחריות כי ניסיתי לצרוב את הלוח :xyxthumbs:

ומתוך ידע כללי של תכנאי אני יודע איך בודקים אם הרכיבים של הלוח תקינים וניראה לי שגם החנות שקניתי אצלה יודעת

גם אני אוהב אותך :)

ולמה שלא תגיד לחנות שקניתה ממנה ת'מחשב שיחליפו לך ללוח שנותן יותר וולט ?!?!

אתה מצפה לתת למעבד 1.75 וולט ואתה לא מצליח יותר מ-1.55...

הייתי נכנס בהםםםם עד שהם היו מביאים לי אחד מתנה !!

פורסם
  • מחבר

חח אני קניתי את המחשב הזה ב30% פחות מימה שהוא שווה :D ככה המעבד על לי רק 800 הלוח 500 כרטיס 1000 שקל וקניתי אותו מתי שהוא יצא

את הזכרנות קניתי ב200 שקל חחח ספק גנרי 70 שקל

פורסם

חחח לא הבנתי.. יש לך אחריות או לא ?!?!?

פורסם
  • מחבר

יש לי אחריות אבל כבר דפקתי את הכרטיס קול הonbord של הלוח לקיבלתי אחד חדש והוא בא אם גירסא 1011

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים