פורסם 2006 ביוני 1319 שנים שלום,קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה,מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהבז"א שהוא טוען את הסוללה?בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי?תודה רבה
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים RTFM נשמע יותר טוב חחח...בכל מקרהאתה בדיוק עד לדבר הכי מעצבן בIPOD לדעתיITUNESשאי אפשר פשוט להעביר אלא צריך עם תוכנהמה יפה וחמוד בו שהוא כולו לבן?איך אתה יודע איזה שיר יתנגן (אם אתה לא על שאפל)? אתה לא יודעבגלל זה הוא לא חמוד
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מצאו לעצמם גרך לחסוך מסך ולתקוע מחיר, אם חברה אחרת הייתה עושה את זה, זאת הייתה הבדיחה הכי גדולה בשוק הנגניםכמו שאני אני ימציא את המכונית החונה, מחיר של מכונית רגילה אבל בלי מיכל דלק,רק למי שרוצה ששכנים שלו יגידו שיש לו מכונית
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים ^^^הקטע באייפוד שאפל, הוא שיש בו רק אופציה של שאפל. אתה לא משנה את זה.אתה בטוח?השתמשת בו?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר אני לא כ"כ באנגלית , ולא הבנתי כלום(!) מהחוברת!!מישו יכול לקצר לי בכמה מלים?תודה
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים אתה בטוח?השתמשת בו?לא יצא לי להשתמש בו.אבל זה בדיוק הדבר ה"שיווקי" כביכול שלו.מכאן גם השם שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.