פורסם 2006 ביוני 1319 שנים שלום חברים,החלטתי להיפתר מהSPARK7 המעצבן שיש לי(מפריע לי קצת להירדם בלילה..) ולקנות מאוורר חדש ושקט.חשבתי על CNPS7000B-Cu של זלמן. מה דעתכם עליו? האם יש לכם ניסיון איתו?הבנתי שהוא נורא שקט(והגודל שלו בהתאם).האם ניסיתם לחבר איתו 5900 של MSI? הגודל לא יפריע?יש לי לוח ASUS p4p800-e deluxe ואני מקווה שהוא לא יקרע...האם אני אוכל לחבר את המאוורר לFAB BUS שבא עם XESER3?(גירסא 9).יש המלצות אחרות?תודה.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר לא משנה.. הבנתי BIG TYPHOON של TT.הקירור טוב? אני אוכל לחבר אותו לXESER 3 שלי?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים הBT הוא אחלה קירור..(ומחיפוש קצר בפורום הייתה "מגלה" את זה)...ורוב הסיכוים שהוא יתאים לפאנבאס שלך...(למרות שלדעתי זה מיותר כי הוא מספיק שקט..)..
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר האם כדאי לסמוך על TT? הם רושמים באתר שלהם שהרעש שהמאוורר מוציא הוא 16dBA. זה נכון?מה היתרון של BT של זה של זלמן?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אין BT לזלמן....ובגדול בכול מה שקשור לנתונים של הרעש לא הייתי סומך על TT..במיוחד בכול מה שקשור למאווררי מארז וכו..אבל לגבי הBT אני יכול להגיד לך מנסיון (יש לי פה אחד 40ס"מ ממני) והוא ממש ממש שקט אין לך מה לדאוג....
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר התכוונתי לרשום "על" ולא "של".מה בדבר הרכבה.האם צריך להוציא את הפלסטיק שיושב על הלוח אם עצמו? מה הרוחב של כרטיס המסך שלך?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים כן הBT מצריך פירוק של הלוח..החלפת פלטה תחתונה...וזהו הרכבת הקירור...רוחב ? לא ממש מדדתי אבל יש לי 5700 ככה שהוא לא כזה ארוך..(בסביבות ה10ס"מ)...גג...מה זה קשור..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.