פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים הזיכרון הוא סמסונג 256MB PC800 45nS ECCהלוח נראה כמו גריבלדי אבל אי אפשר להגיד בוודאות מהתמונה.צריך להיות רשום עליו משהו בסיגנון intel desktop motherboard model D850GBאפשר גם לפי הביוס לדעת (בלוחות של אינטל זה רשום בדף הראשון כשניכנסים לביוס).
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים דבר ראשון.. אני 99% בטוח שזה הגריבאלדי! גם לי יש אחד.דבר שני..באמת 117 ש"ח ל256 מגה רם? אני הזמנתי לא מזמן ועלה לי 600!MOOMOO
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מוזר... לא חשבתי על זה... למרות שגם 117$ זה מחיר מצויין! אולי זה בא עם איזשהו באנדל.MOOMOO
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מאיפה קנית!!!!!!!!!??????????? במחיר כזה?? בבקשה תגיד... אלא עם כן אתה צוחק על כולנו...MOOMOOנ.בבטח סחורה גנובה
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים נראה לך שמדביקים מדבקות מחיר על סחורה גנובה ? אולי גם אזהרות בריאותיות על סמים יכול להיות שזה הגיע מסטארטאפ שקרס , הוצאה לפועל וכו' (אם זה אכן המחיר).
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים שמתם לב שכתוב ECC על המדבקה?הזכרונות האלה אמורים להיות הרבה יותר יקרים...וחוץ מזה הוא קנה אותם לפני איזה שנה וחצי בטח (S423).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.