פורסם 2006 ביוני 1319 שנים שלום לכולם, נמאס לי מאוזניות שקיבלתי עם הפלאפון. אני רוצה לשדרג.יש לי מתאם שמחבר בין הפלאפון לבין יציאות של אוזניות 3.5.אני רוצה לקבל המלצות לאוזניות איכותיות, עדיף עורפיות. אבל עוד סוגים יתקבלו בברכה.בנתיים ראיתי את האוזניות SENNHEISER PMX-60 Behind the Neck Headphones תכונות מפורטות של המוצר bass tube for rich, crisp bass Ultra-lightweight diaphragm for powerful sound Excellent overall sound qualities Lightweight and comfortable for listening on the move Frequency response: 18Hz - 21kHz Nominal impedance: 32 ohm 1.0 meter connection cable מה דעתכם על האוזניות,אם יש לכם משהו טוב יותר להציע זה יתקבל בברכה (חשוב לציין שלא יהיו מגושמות מדי, כי זה לפלאפון)
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אני חושב שאתה יכול להסתפק בפחות כסף בגלל שבסך הכל זה פלאפון והוא לא יתן לך איכות מי יודע מה...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר אתה מוזמן להעמיד מול הפלאפון שלי כל נגן mp3 בינוני. התוצאות יהיו זהות כמעט בטוח בזה.בכל מקרה נחזור לעניין, איך האוזניות שהצעתי? שוות את הכסף? יש דגם עדיף?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר 6280 אחרי ששינתי את האקלוייזרים להתאמה אישית- שומעים מצויין.נחזור לעניין האוזניות, מישהו יכול להמליץ לי?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר ת'אמת, אני לא אוהב ממך אוזניות כפתור, מה שקיבלתי עם הפאלפון הן כפתור והן מצויינות אבל לא נוחות ולפעמים נופלות.קומפקטיות גם חשוב, אם הן מתקלפות זה מעולה ככה אני יכול להכניס לתיק.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אני לא מדבר על כפתור, אני מדבר על in-ear.http://img2.zol.com.cn/product/2_450x337/166/ceRSZ6wK0Q2U.jpg
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר אומנם לאוזניות האלו התכוונתי אבל טעיתי בשם. אני לא אוהב את המין הזה-נופלות כל הזמן אם אפשר לאוזניות תלויות/קשת עורפית.... תודה מראש,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.