עבור לתוכן

בעיה רצינית ומוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום :yelclap:

אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים..

בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה...

הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז אני מנסה לעשות REPAIR דרך הדיסק של הווינדוס אז הוא מבקש סיסמא של אדמינסטרטור (אני מזכיר שוב פעם לא קבעו סיסמא לאף משתמש) לחצתי אנטר זה נכנס לDOS של ה REPAIR וחסרות לי שם אפשרויות של REPAIR וכו... לא אמרתי נואש ונכנסתי ל ERD COMMANDER שם הוא לא העלה את זה כמו שצריך ואמר שחסרים לו קבצי מערכת בכדי לעבוד כרואי ו90% מהאפשרויות שם לא עבדו......

במחשב הראשון עשיתי פורמט והתקנה והכל עובד כשורה לבינתיים..

במחשב השני עוד לא נגעתי..

המקרים בהפרשים של שבוע ימים.....האם יש דרך להעלות את הווינדוס מבלי לעשות פורמט והתקנה??

המון תודה

פורסם

אל תסתבך , תעשה פורמט ושלום על ישראל.

וגם תבדוק וירוסים\ספייוואר ושאר מזיקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים