עבור לתוכן

מארז חדש - מודינג

Featured Replies

פורסם

כן... אני לא מכיר מאוררי לדים שהתאורה נפרדת ממערכת החשמל של המאורר...

אם אתה רוצה, אתה יכול לבנות מערכת פשוטה שתשלוט על פעולת המאוררים, ככה שתוכל לכבות אותם לגמרי כשתרצה... אפשר להתקין מאוררים פשוטים שידלקו ברגע שהצבעוניים יכובו, ויעשו את העבודה שלהם, כדי לא לפגוע בקירור...

פורסם
  • מחבר

אולי באמת שווה לעשות את זה...

המארז מגיע עם שלושה מאווררים, אני אקנה עוד שלושה מאווררים צבעוניים, ושאני ארצה אני אכבה או אדליק את הצבעוניים.

עכשיו אני רק רוצה לדעת איך אני אמור לעשות את זה ?

מערכת פיזית או תוכנה במחשב ?

אדם

פורסם

זה אפשרי בשתי הדרכים. אני אישית מעדיף את המערכת הפיסית. אתה יכול לבנות פאן באס או מערכת מפסקים כשכל מתג ידליק מאורר אחד ויכבה מאורר אחד בכל מצב...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי אם יש דרך לעשות את זה דרך המחשב... אני לא חושב שאני אתחיל לבנות משהו פיזי.

אדם

פורסם

אני לא חושב שיש תוכנה ששולטת במאוורים מבחינה חשמלית..

פורסם

אפשרי לבנות משהו... אולי איזה מערכת מתגים שמחוברת לפורט הפרללי (אם ככה קוראים לזה.... היציאה של המדפסת...) ונשלטת ע"י תוכנה (אם אתה יודע לתכנת טוב אתה תוכל לבנות משהו...), אבל זה יהייה הרבה יותר מסובך מחיבור והלחמה של כמה חוטים מהמאוררים למספק ולתקע מולקס...

פורסם
  • מחבר

טוב, אני חושב שאני אבחר צבעים מראש (כחול וסגול או אדום, לא יודע...) ואני פשוט אוסיף אותם למאווררים הקיים או אוסיף אותם.

תודה,

אדם

פורסם

יש לי את המארז הזה ואני רוצה להחליף את הגריל ואת המאוורר ויש בעיה בגלל שהוא 90MM ואני משאר שמה שאתה רוצה זה 80\120MM ואז מתחילות בעיות לדעתי תיקח משהו אחר בערך באותו סיגנון

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אקח את המארז Thermaltake Tsunami Dream.

אדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים