עבור לתוכן

קונה מאוורר למארז ומאוורר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי ואני רוצה לדאוג לאקסטרה קירור למארז..

אני לא בטוח שזה מה שיעזור לי אז אני הולך לשמור על האריזות המקוריות טוב מאוד כדי שאני אוכל להחזיר.

לא יודע כמה זה צריך לעלות.. אני מוכן למתוח את זה עד 400 ש"ח לשניהם ביחד.

תוכלו להמליץ לי על מאווררים טובים למארזים ולכרטיסי מסך ולתת לי קישור למקום שמוכרים אותם (עדיף בזול, מן הסתם)?

פורסם
  • מחבר

הThermalright V-1 נראה לי טוב.. מחיר סבבה והוא מתאים לכרטיס (X800 GTO).

כמה שאלות:

אם אני אוסיף קירור, זה בטוח שזה יפתור לי את ההתחממות יתר? זה מקרר משמעותית? (כרגע הטמפ' היא בערך 55 במנוחה ועד 80 [במקרה הרע] במאמץ). אם כן, זה יקרר מספיק כדי לאפשר לי לעשות OverClocking בעתיד?

אם ספק הכח מתחמם (אפילו מאוד), איזה מאוורר אני צריך בשבילו?

אני עדיין צריך המלצה על מאוורר למארז וקישור לקנייה..

תודה רבה.

פורסם

יש לי גם X800GTO לי הוא היה מתחמם עד 76 מעלות בלי אוברקלוק

שמתי ל עליו את ה-FATAL1TY FS-V7 הוריד לי 26 מעלות עכשיו הכרטיס על49-50 מעלות עם אוברקלוק

קניתי ספק של Thermaltake 430

ומאוורר 120 glacialtech למארז ואני מסודר

המארז שלי ג'נרי

פורסם
  • מחבר

באתר של Thermalright כתוב שהV-1 תומך בכרטיסים מסדרת X800.. כתובים שם רק הXL והXT.. זה תומך גם בGTO?

כרגע אני שוקל שתי אפשרויות:

הThermalright V-1 והFATAL1TY FS-V7.

איזה יותר כדאי? (שימו לה שהFATAL1TY FS-V7 עולה יותר).

ואני עדיין צריך מאוורר למארז \ משהו שיקרר את הספק כח.. לא יודע בדיוק.

פורסם

ZALMAN VF900-Cu

הוא הקירור הכי מתקדם שיש לזלמן לפי מה שאני יודע

בקשר למאוורר למארז יש לך מקום במארז לחבר אותו או שאתה עושה חור במארז?

פורסם
  • מחבר

אין לי שמץ.. אבל בפעם האחרונה שפתחתי ת'מארז ראיתי שיש שם דיי הרבה מקום.

אני לא יודע אם אני בכלל צריך מאוורר למארז.. זה מפריע אם הספק כח מתחמם?

אם אני נוגע במחשב והוא חם, כתוצאה ממה זה נגרם?

אם זה עוזר, יש לי עוד שני פרטים:

כשאני פותח את המשחב ונוגע בספק כח (ישר אחרי שכיביתי את המחשב, כמובן) הוא חם - מאוד חם.

בתוך הATI Tray Tools אני בודק את הטמפ' של הכרטיס מסך ושל הסביבה.. הכרטיס מתחמם (עד 80) והסביבה (Env) נשארת קבוע על 45.

עריכה:

חשוב מאוד

כנראה אני קונה בקרוב מנעה מחשבים ערכת 4 מאווררי 80 מ"מ של Thermaltake ב140 ש"ח עם בקרת מהירות:

THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control

וכמאוורר לכרטיס מסך אני קונה Zalman Fatal1ty FS-V7.

אם אפשר ביקורות על שני המוצרים מבחינת רעש וקירור, ואם יש לכם המלצות יותר טובות..

ויהיה נחמד גם אם מישהו יוכל להגיד לי אם עדיף לי לקנות את ה Zalman Fatal1ty FS-V7 או את הVF900-Cu (להשוות ביניהם).

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

סליחה אבל אני חייב להקפיץ.. זה חשוב לי מאוד.

פורסם

הערכה הזו של THERMALTAKE רועשת כמו אישה עם צירים בחדר לידה. לא מומלץ בכלל. מה שכן, המאווררים די חזקים.

ה VF900 יהיה יותר טוב ויותר שקט מהפאטליטי.

פורסם

ה Zalman Fatal1ty FS-V7 הוא VF700 שמעוצב יפה וה VF900 יותר טוב מה VF700 לכן ה VF900 יותר טוב גם מה Fatal1ty FS-V7 אני לא יודע בדיוק איפה יש השוואה.

אתה יכול להגיד איזה מארז יש לך כי יש מארזים שבשביל להוסיף להם מאווררים צריך לעשות חורים במארז צריך לראות לפני שקונים אם יש מקום מוכן מראש בשביל זה

פורסם
  • מחבר

המקום כרגע לא חשוב. אל תדאגו לזה..

אז אני כנראה הולך על הVF900..

ומה עם מאוורר\מאווררים למארז? אני ממש חייב ולא יודע מה לקנות.. דיי חשוב לי שיהיה שקט..

אבל יש לי כרגע מאוורר למעבד שהוא לא משהו שקט אז לא יודע אם זה ישנה כ"כ.. אבל בכל זאת עדיף שקט. לא רוצה לשים לב לרעש כשאני משחק.

בקיצור אני צריך המלצה על מאוורר אחד \ כמה מאווררים שיעבדו טוב ביחד \ ערכה של מאווררים \ כמות מסוימת של מאוורר אחד שיעבדו טוב (יקררו טוב) ויעשו מעט רעש.

תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים