עבור לתוכן

צריך המלצות וחוות דעת בנושא בחירת נגן - אנא להיכנס ולהביע דעה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן

אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב!

ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שניתן להטעין במידה ויש כמובן אך לא על זה תיפול הקנייה)

אני קיבלתי כמה הצעות וראיתי כמה דגמים

1. iPod Nano 2GB (לזה אין רדיו אך שאר התכונות ?)

2. (iAudio u3 (2GB (מסך קטן ?)

3. אולימפוס 5GB ?

4. חדש של sandisk (גודל של 2GB) שנקרא sansa E250

5. iAudio G3 2GB iAudio/Cowon

6. iAudio U2 2GB

אך קשה לי להחליט וזה השלב שאני מבקש את עזרתכם :

האם אתם יכולים מתוך רשימה זו להמליץ על משהו במיוחד?

אם לא מרשימה זו אז על איזה מכשיר אחר אתם ממליצים?

ובכלל עבור מה שאני מחפש - איזה מכשיר לדעתכם עומד הכי טוב בסטנדרטים וכן במסגרת התקציב שלי ?

אני איני מכיר אותם ולכן הייתי רוצה חוות דעת

בתודה רבה מראש

Ski Farm

פורסם

תערוך קצת את המשפט האחרון בפסקה הראשונה שכתבת כי לקראת הסוף הוא מתחיל להסתבך

לפי מה שכבתבת אין דבר כזה

בשביל זה תצטרך או נגן עם זיכרון של לפחות 20 ג'יגה שהוא PMP שעולה פי 2 וחצי או יותר מהתקציב שלך או נגן פלאש בתקציב שלך ותוכל רק לסבול מלראות בו סרטונים ותמונות

החלטה שלך

פורסם

הוא לא צריך נגן עם 20 GB או נגן PMP מכיוון שהוא רוצה נגן עם נפח של 2 GB.

נכון שהוא מעדיף לראות תמונות וקליפים במסך גדול אבל זאת לא סיבה לקנות PMP.

תמיד צריך להתפשר על משהו :-\

בכל זאת.. הסנדיסק E250 מתאים לדרישות שלך.

אתה תוכל לראות תמונות על מסך יותר גדול ממתחרים כמו הU3.

פורסם

אבל גם בנגן כזה בשביל לראות וידאו צריך להתאמץ

פורסם

עם 2 GB לא נראה לי שהוא יראה הרבה וידאו גם..

SanDisk used QuickTime probably because it is the only thing that the PortalPlayer chip can play. The QuickTime format is an extremely inefficient antiquated format, compared to new formats today. When SMC converts a 175MB XviD 20 minute file it will result in a 200MB+ QuickTime file with half the pixel size, half the frame rate, and a much lower bitrate audio track. Videos will eat up memory on this player really quick. A 21 minute 42 second TV show will take up 234MB of space or a little over 10MB per minute.

פורסם

למה לא?

אז מה שזה פורמט MOV?

זה עדיין מציג וידאו

זה שזה ממיר ליותר נפח באיכות פחות טובה ורזולוציה קטנה זה משהו אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים