עבור לתוכן

איזו מצלמה עדיפה A610 או S9000? - שאלה חדשה נכון לאתמול (תאריך 23.6)-כנסו בבקשה!

Featured Replies

פורסם

לא, אני מתכוון להגדלה של קונטרסט, ריוויון צבע וחידוד. שלושתם פרמטרים שרמות יתר שלהם הורסות באופן בלתי הפיך את התמונה, ולכן הפוג'י משתמשת בהם באופן מתון מאוד. זה עוזר לצלם מיומן להוציא את המקסימום בעיבוד מאוחר. הבעייה היא שהתמונות ישירות מהמצלמה נראות קצת אנמיות וחסרות חיים, ולמי שלא מבין מה הסיבה זה מאוד מאכזב.

• תגובות 38
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה פשוט עניין של אידיאולוגיה של היצרן האם להוציא צמונה היישר מהמצלמה (לדוג' קנון שסביר שירצו בכך כדי שהמשתמש יחבר את המתצלמה ישירות אל אחד ממדפסותיהם וידפיס.) או לא(לדוג' ניקון שהצבעים של המצלמות שלה למשל ה100D ממש אנמיים ואפרוריים אך לאחר טיפול בפוטושופ הכל יוצא)

אין קביעה חד משמעית לכאן או לכאן. צלם עיתון שצריך לשלוח את החומר מהר למערכת בד"כ יהיה רצוי אצלו תוצאה היישר מהמצלמה לעומת חובב אשר פחות לחוץ בזמן ובמחויבות ויכול לעבד בבית(אך יש את החובב אשר לא רוצה להתעסק בעיבוד וגם זה לגיטימי.)

פורסם
  • מחבר

יש איזו תוכנה חינמית לעריכה ומדריך? כי פוטושופ מאוד יקרה יותר מהמצלמה (CS 2)

פורסם

FastStone, Picasa, NoiseWare, IrfanView, Paint.NET ו-GIMP הן תוכנות חינמיות שיענו על כל הצרכים שתוכל להעלות על הדעת. FastStone היא גם התוכנה האהובה עלי ביותר (מכל מה שמותקן אצלי על המחשב, כולל משחקים ;)), אבל היא לא ממש תוכנה לעיבוד תמונה. בכל מקרה, תוכנה חובה.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה את FastStone ומי יותר עדיפה ובעלת יותר אפשרויות IrfanView או Paint.NET ?

פורסם

Irfan היא תוכנת צפיה בתמונות שהתנפחה בתכונות רבות מעבר לנושא הצפיה (בדומה ל-FastStone, אבל עם ממשק משתמש גרוע ותכונות מעט שונות). Paint.NET היא תוכנת עיבוד תמונה קלאסית, אבל היא מוגבלת בהשוואה לתוכנות בתשלום כגון PS או PSP. ?GIMP היא תוכנה חזקה הרבה יותר שעושה הכל ונותנת 90% מהיכולות של PS, אבל עם ממשק משתמש ממש על הפנים. Picasa היא תוכנת קיטלוג תמונות נחמדה, אבל כל ניסיון להשתמש בה כתוכנת עיבוד תמונה של ממש או כ-viewer רק ייעצבן את המשתמש. זאת לא המטרה שלה.

בקיצור, לכל התוכנות האלה יש יתרונות וחסרונות, ולכולן יש מקום על המחשב שלי :cool2:

פורסם
  • מחבר

לא עניתם לי מקודם על השאלה האם אפשר לחבר למצלמה כל פלאש שאני רוצה או שיש סוגים שונים של פלאשים?

עריכה:

איזה סוג של זיכרון פלאש עדיף CF או xD Picture (לא מבחינת המחיר)?

אם למישהו יש מדריכים איך לערוך תמונה בעזרת אחת התוכנות למעלה או אחרות אז אם אפשר לקבל אותו בבקשה

פורסם

כל פלאש עם תושבת סטנדרטית (כלומר לא מינולטה) אפשר לחבר ל-S9000.

זכרון xD מהיר יותר על המצלמה הזו. למספרים מדוייקים חפש בפורום דיונים קודמים בנושא.

לגבי עיבוד תמונה, תתחיל בהודעת הסטיקי. יש שם כמה טיפים בנושא.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה ושוב תודה רבה עזרתה לי מאוד

עריכה:

יש לי שאלה אחרונה- איך היא מסתדרת עם כרטיס xD 1GB (מהירות, וידאו)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים