עבור לתוכן

מה לדעתם השיטה הטובה ביותר ללמוד אנגלית?

Featured Replies

פורסם

לא כולל לנסוע לגור בחו"ל... בארץ.

המון אנשים כאן בארץ ובכלל אנשים שאין לכם אנגלית כשפת אם מחפשים דרכים טובות ללמוד אנגלית... בין אם זה וול סטריט, לראות סרטים בלי תרגום, לקרוא, כולם ביחד וכו'.

אם אפשר, בבקשה, הייתי רוצה שכל אחד שיש לו ניסיון בנושא יכתוב מהי הדרך הטובה ביותר ללמוד אנגלית אצלינו, לדעתו.

כי האנגלית שאנחנו לומדים בביה"ס שווה לתחת.

תודה.

פורסם

בן כמה אתה? ובאיזו אמה אתה לומד בבית ספר? 4,5,3 יחידות.

פורסם

סרטים,מוזיקה במיוחד היפ הופ.

ולשבת להקשיב בשיעור מה אני יגיד לך...או שאתה מבין את זה או שאתה לא.

פורסם

סרטים,מוזיקה במיוחד היפ הופ.

ולשבת להקשיב בשיעור מה אני יגיד לך...או שאתה מבין את זה או שאתה לא.

באמת שפה נקייה יש שם...

הדרך האפקטיבית ביותר, לדעתי, זה לראות הרבה תוכניות באנגלית ותשתדל לא לקרוא תרגום (עד כמה שזה מפתה) אלא רק כשיש מילה לא מובנת...

עד כמה שכל בתי הספר ללימודי שפות ינסו לשכנע אותך, אי אפשר ללמוד שפה בשבוע וגם לא בחודש. אפשר ללמוד כמה דברים מהותיים כמו אוצר מילים תחביר וכאלה, אבל לא תפנים שום דבר ללא תרגול...

דרך אגב יש על זה כבר כמה דיונים...

ולמה פתחת את הדיון הזה פה ולא בפורום "כללי"?

פורסם

צפה בערוץ STAR WORLD ב HOT.

הכוונה בהיפ הופ זה לא השפה,אלא המהירות דיבור זה עוזר.

פורסם

אני בורכתי מגיל צעיר (ממש תינוק) בכך שאמא שלי דיברה אלי אנגלית כל הזמן !!

ואפילו עד היום אני עונה לה בעברית והיא מבינה והיא עונה לי באנגלית ואני מבין, עם אבא שלי זה היה רק עברית.

ועכשיו שגדלתי אני מבין את המסה והחשיבות של הדבר !

בלי האנגלית, לא יכלתי לדעת מחשבים כמו שאני יודע טוב היום, לא יכלתי לדבר אנלגתי עם המשפחה שלי בארה"ב ועוד המון דברים...

רמת הלימוד באנגלתי בארץ היא זוועה, ככה שאני לא למדתי כלום מהמורים!

אבל אני מניח שלהקשיב לשיחות בין אנשים שמדברים אנגלית ושיהיה לך "מתרגם" שיסביר לך דברים שלא הבנת במהלך השיחה, או אפילו לראות סרטים בלי תרגום (אני אישית חושב שהתרגום בארץ זה צחוק!)

תכנס לפורומים באנגלית כמו

www.neowin.net

http://digg.com/

פורסם

כל השיטות ביחד... התחלה טובה תהיה ללמוד את הבסיס בבצפר... להשתדל לראות תוכניות באנגלית בלי תרגום.. לקרוא בהתאם לרמה ולהשתדל להעלות את הרמה.. גם במחשב וגם בספרים [ספרים יותר מומלץ כי במחשב בדרך כלל משתמשים רק בשפה בסיסית בעוד ספרים ירחיבו לך את אוצר המילים]

פורסם

אני בורכתי מגיל צעיר (ממש תינוק) בכך שאמא שלי דיברה אלי אנגלית כל הזמן !!

ואפילו עד היום אני עונה לה בעברית והיא מבינה והיא עונה לי באנגלית ואני מבין, עם אבא שלי זה היה רק עברית.

ועכשיו שגדלתי אני מבין את המסה והחשיבות של הדבר !

בלי האנגלית, לא יכלתי לדעת מחשבים כמו שאני יודע טוב היום, לא יכלתי לדבר אנלגתי עם המשפחה שלי בארה"ב ועוד המון דברים...

רמת הלימוד באנגלתי בארץ היא זוועה, ככה שאני לא למדתי כלום מהמורים!

אבל אני מניח שלהקשיב לשיחות בין אנשים שמדברים אנגלית ושיהיה לך "מתרגם" שיסביר לך דברים שלא הבנת במהלך השיחה, או אפילו לראות סרטים בלי תרגום (אני אישית חושב שהתרגום בארץ זה צחוק!)

תכנס לפורומים באנגלית כמו

www.neowin.net

http://digg.com/

מצחיק, אצלי זה בדיוק הפוך (אבא [דדי...] דבר באנגלית ואמא עברית)...

פורסם

תקרא ספרים ותראה סרטים זה הכי טוב

אבל כשתרגיש מוכן אני ממליץ לך (במיוחד בקרוב בחופש הגדול) פשוט תדבר רק אנגלית במשך חודש במיוחד אם אתה מכיר מישהו שגר באהר"ב או מישהו שיודע אנגלית מצויין... זה קשה להקפיד על זה... אבל תנסה

פורסם

את מה אתה ספציפית רוצה לחזק?

אוצר מילים? דקדוק? דיבור שוטף?

פרט קצת יותר...

פורסם

משחקי מחשב, במיוחד אסטרטגיה.

כל האנגלית שלי משם, ואני דובר שוטף.

פורסם

תחשוב באנגלית , זה מה זה עוזר :-*

פורסם

אכן גם משחקים עוזרים מאוד... אני זוכר למשל שהיתי משחק בקומנדוס וכדי לעבור את המשימות היתי חייב להבין בדיוק מה רוצים ממני אז כל מילה שלא היתי מבין היתי מחפש במילון

בקשר לסרטים זה אחד הכלים הכי חזקים ,אני מעדיף לראות עם תרגום למרות שרוב הזמן אני לא ממש שם לב לתרגום אלה רק מקשיב לאנגלית ואם יש משהו שלא הבנתי אז אני מסתכל אבל גם אם אני מסתכל אני תמיד מפרש לי את זה בראש לפני שאני קורא וברגע שהתרגום לא מדוייק אני ישר שם לב זה

תקרא הרבה , תכתוב הרבה . במיוחד באינטרנט בפורומים לועזיים וכו' אתה יכול להעזר בבילון אם אתה לא מבין מילה או שאתה לא ידוע איך לכתוב אותה בזמן מסויים ,פשוט וקל

בעזרת כל אלה ואחרים למדתי אנגלית ועשיתי 5 יחידות בלי ללמוד בכלל בב"ס

הכי חשוב זה רצון שאת זה אני מניח שכבר יש לך... אני מגיל קטן הבנתי שאני חייב לדעת אנגלית על מנת להסתדר וללמוד להתעסק במחשב בחופשיות

פורסם

פעם משחקי מחשב היו מצויינים ללימוד אנגלית, כשהיו הרבה טקסטים לקריאה. היום יש בעיקר דיבורים, וגם זה לא הרבה...

איפה ימי הקווסטים העליזים? ;)

פורסם

משחקי mmorpg שדורשים דיבור באנגלית כל הזמן.

אני למדתי אנגלית מערוץ cartoons network שהייתי בן 6-9 וגם ממשחקי MMOrpg.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים