עבור לתוכן

עשרות נפגעים בתאונת רכבת בבית יהושע

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//922351

מחקירה ראשונית של התאונה עולה, כי מכונית פרטית שהגיעה מאחורי טנדר, שנעצר לפני מחסום הרכבת, התנגשה בו ודחפה אותו לתוך המסילה. באותה עת עברה הרכבת. נהג הטנדר הצליח להימלט ברגע האחרון.

הנהגים הפסיכים האלה עוד יהרגו את כולנו :pissed:

פורסם

לא ייאמן... מי נתן לו רישיון?!(במידה והיה לו)

עדכון:

נכון לעכשיו מעריכים שיש 50 פצועים ועוד 5 לכודים, 4 מהם כנראה נמצאים במצב קל-בינוני

פורסם
מעוצמת הפגיעה הועפו שלושה קרונות וקטר זה על זה.

פאק זה נשמע כמו תסריט של סרט אקשן :o

פורסם

והכול בגלל איזה דביל :pissed: כל זה בכלל מיותר

פורסם

עוד תאונת רכבת...לא לומדים מטעיוות הא..

פורסם

ייש לי רעיון

הנה מה שיפתור את כל הבעיות-לשים בקצה כל קטר משהו שבנוי בשביל לנגח ולהעיף מהמסילה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

סעמק המורה שלי לאזרחות היה על הרכבת, עכשיו הוא מאושפז :(

פורסם

עוד כמה תאונות צריך בשביל שמישהוא יזיז ת'תחת שלו ולעשות משהו נגד זה?

פורסם

מה אפשר לעשות? ברוב המקרים האשמים הם נהגים מטומטמים ולא זהירים, זה הכל עניין של תרבות נהיגה

פורסם

זה באמת נראה לכם כמו תאונה ?!?!

נהג מגיע מתנגש ודוחף את הרכב שלפניו בדיוק לפני שהרכבת מגיעה יש כאן משהו חשוד

פורסם

מזעזע!

איזה אסון, נקווה שהפצועים יחלימו בשלום.

פורסם

זה באמת נראה לכם כמו תאונה ?!?!

נהג מגיע מתנגש ודוחף את הרכב שלפניו בדיוק לפני שהרכבת מגיעה יש כאן משהו חשוד

גם לי קשה לעקל את זה. אבל כבר לפני אמרו שהנהגים התקשרו לרכבת ישראל והודיעו להם שיש רכב שחוסם את המסילה.

אבל בכל מקרה כדי שהרכב יגרר למסילת ברזל עוצמת ההתנגשות צריכה להיות חזקה והנהג יצא ללא פגע, אז יש פה באמת כמה חורים.

פורסם

מה אפשר לעשות? ברוב המקרים האשמים הם נהגים מטומטמים ולא זהירים, זה הכל עניין של תרבות נהיגה

ובהרבה מקרים הנהגים מתנהגים כאילו הכביש של אבא שלהם והם בני אלמוות וזיין על כולם.

מה לעשות? אפשר להתחיל בענישה מרתיעה יותר, מה שיש עכשיו זה ממש בדיחה.

ואוו :o

עכשיו ראיתי צילום מהאוויר של התאונה, זה פשוט מדהים איזה הרס גרם שמוק מפגר אחד!!!

פורסם

הנהג המפגר כנראה הוא לא זה שעלה על המסילה, המפגר הוא נהג המשאית שכנראה דחף את הרכב למסילה.

הבעיה היא שנהג הרכב ברח מהמכונית והשאיר אותה על המסילה כשהוא ראה את הרכבת מתכרבת, יכל להיות שזה אינסטינקט שאפשר להבין (אחרי תאונה עם משאית אולי לנסות לנסוע זה לא חכם).

השאלה היא איך לעזזל מכונית משפחתית מעיפה רכבת מהמסילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים