עבור לתוכן

עורק חיים...

Featured Replies

פורסם

התמונה נחתכת מעט ברזולוצייה של 1280\1024...

p3143747see5fn.jpg

פורסם

יפה איך עושים את הדבר הזה :please::yelclap: :yelclap: :yelclap::eek2: :eek2: :jump: :jump:

פורסם

יפה :) אשכרה עורקים וורידים :smile1:

איפה צולם?

פורסם
  • מחבר

המיקום סתמי למדיי, שכונה בפסגת זאב בירושלים...

פורסם

WOW :coolman:

פורסם

יפה..

השתמשת בחשיפה ארוכה ובחצובה??....

פורסם

ניגודית מדי

יכול להיות שלא כיוונת לפני כן WB

שים לב שצד ימין של התמונה חסרת המון פרטים, למרות שהתאורה של הרחוב אמורה להאיר על האזור ההוא

מצד שני מקורות האור עצמן חזקים מדי

יכול להיות שצריך זמן ממושך יותר בצמצם נמוך יותר

הבחירה של הנושא עצמו לא כל כך מוצלחת, אין הרבה עיניין או מיסתוריות, נסה לבחור אזור שאין בו תנועה רבה מדי של מכוניות , איזה סימטה , רחוב חד-סיטרי וכדומה

פורסם

nice :xyxthumbs:

פורסם

תמונה יפה, אבל חבל שלא שמרת את הכותרת ל"עורק" קצת יותר "ראשי", אחרי הכל הכביש הזה (שד"א חבר שלי גר בבנין שלידו חונה הפאסט הלבנה ואני גר 5 דקות משם) לא כלכך מרכזי, אבל זה לא חשוב, העיקר התמונה יצאה טוב.

אני צריך לנסות מתישהו לצלם את הגשר בכניסה לפסגה בלילה, יכולה לצאת תמונה ממש מעניינת...

ד"א - היית סתם במקרה בפסגה או שאתה גר בקרבת מקום ?

פורסם

יפה מאוד

צילום מענין קומפוזוציה מאוזנת(אולי לחתוך טיפה מצד ימין) ותודה לאל שאין מסגרת :smile1:

פורסם

מאוד מאוד יפה, אין לי מה להעיר.

:yelclap:

פורסם

יפה מאוד, אחלה תמונה.

פורסם
  • מחבר

יפה..

השתמשת בחשיפה ארוכה ובחצובה??....

חשיפה ארוכה כן, חצובה ממש לא, הנחתי את המצלמה על מקום יציב, אגב מדובר בחיבור של שלוש חשיפות, כי הכביש כאמור ממש לא ראשי... וסתם הייתי בפסגת זאב אם זאת השאלה...

ניגודית מדי

יכול להיות שלא כיוונת לפני כן WB

שים לב שצד ימין של התמונה חסרת המון פרטים, למרות שהתאורה של הרחוב אמורה להאיר על האזור ההוא

מצד שני מקורות האור עצמן חזקים מדי

יכול להיות שצריך זמן ממושך יותר בצמצם נמוך יותר

הבחירה של הנושא עצמו לא כל כך מוצלחת, אין הרבה עיניין או מיסתוריות, נסה לבחור אזור שאין בו תנועה רבה מדי של מכוניות , איזה סימטה , רחוב חד-סיטרי וכדומה

הכל נכון וידוע, רק חבל שכל התמונה ערוכה קשות בפוטושופ כדי להעצים את הנושא, התמונות המקוריות חשופות נפלא עם המון פרטים בכל מקום...

יפה מאוד

צילום מענין קומפוזוציה מאוזנת(אולי לחתוך טיפה מצד ימין) ותודה לאל שאין מסגרת :smile1:

תודה, ואכן אני בהחלט לא חסיד של מסגרות...

פורסם

בגלל זה הכביש נראה לי מוכר כל כך....

תמונה יפה אגב.

פורסם

חשיפה ארוכה כן, חצובה ממש לא, הנחתי את המצלמה על מקום יציב, אגב מדובר בחיבור של שלוש חשיפות, כי הכביש כאמור ממש לא ראשי... וסתם הייתי בפסגת זאב אם זאת השאלה...

אה הבנתי..

סתם נראה לי או שרואים שם מישהו עושה פרסה?...חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים