פורסם 2006 ביוני 1219 שנים שלום לכולםיש לי שאלה בקשר ללוח אםהאם כדי בכלל לקנות לוח אם תומך SLI או CROSSFIRE אם אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך שתומך?סתם לדוגמא ראיתי שיש לוחות אם שתומכות ב SLI ורשום שם שאפשר לחבר שני GF 6600 שתומכות בSLI...אבל אם סתם דוגמא אני יקנה בכלל RADEON ? או שאני יקנה כרטיס אחד של GF ללא 2 ליבות או משהו כזהלדוגמא GF 7600 GS... האם תיהיה השפעה בכל זאת ? ואם אני מתכוון לקנות RADEON לפי מה שאני מבין אז עדיף לוח אם שתומך ב CROSS FIRE לא ?אני נורא מבולבל יש יותר מידי לוחות אם שמתאימות לי אבל בעקרון אני לא יודע אם לבחור לוח שתמוך SLI או CROSS FIREאו שפשוט לעזוב את האפשרויות האלה וללכת על לוח אם רגיל ? תודה לכל מי שמגיב !!
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים CF זה לכרטיסי ATISLI זה לכרטיסי NVIDIA GEFORCEאם אתה לא קונה ביחד את שני הכרטיסים (לא משנה איזה סוג) אז אתה לא חייב את הלוחות שתומכים במערכים האלו...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים כן אפשר לקנות לוח אם SLI או CF ולשים כרטיס מסך אחד והכרטיס מסך יעבוד טוב ותנסה לרשום במספרים כי זה פשוט מבלבל מה שכתבתה שמה ???
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר תודה רבה ! אז אתה בעצם אומר שאם אני לא קונה לדוגמא 2 כרטיסי מסך של ATI (לדוגמא RADEON X1800XT) אז אני בכלל לא צריך לוח אם שתומך ב CROSSFIRE ? זה בכלל לא יביא לשינוי ?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים לקנות כרטיס אחד ולוח של CF ועדיין היה כמו לוח אם לכרטיס אחד ומתיי שתרצה לשים עוד כרטיס אז כבר היה לך את האופציה על הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.