פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים חחחחחחחח איזה פירסומת מפגרת :lol: :lol: :lol: כן אתה מזה צודק סתם פירסומת סתומה
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים חחחח היא אפילו לא מתקרבת לשיא הפרסומות המעצבנות כמו:- סדרת "ג. יפית"... איכס!!!!!!- אוףף לא זוכר כרגע אבל היו לי המון שפשוט שנאתי ובא לי להתפוצץ
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים "ערגליות של (לא זוכר)"... ;Dאני הכי שונא את הפרסומות (ואת היוגורטים בכלליות) של יופלה...אני מתנגד לכל הרעיון ומוחה על השמות המטומטמים !
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר האמת היא ששחקני כדורגל ישראליים כמקדמי מכירות גורם לי חלחלה !השחורים (מותר לי אני בן להורים מרוקאים! ) האילו זוכים ליחס סופרלטיבי בעוד שהם חבורת אפסים מתלהבים מעצמם ומהאגו שלהם.הם הורסים את המוצר !
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים רק שלא יחזירו את הפרסומת המגעילה עם אמא של אייל גולן..."ססססססססססססססססעמק... האמ-אמ-אמא של הגבינות הצהובות"עריכה: רק עכשיו שמתי לב שבבוקר כשחשבתי שהדף נתקע ולא ייטען בחיים, הוא למעשה הציב את ההודעה שלי... סורי.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים רק שלא יחזירו את הפרסומת המגעילה עם אמא של אייל גולן... "ססססססססססססססססעמק... האמ-אמ-אמא של הגבינות הצהובות" :lol:
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים הפרסומות שמעצבנים אותי אלה שהישראלים מדובבים (מה שהכי עצבן אותי זאת הפרסומת לKINDER)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל כל זה מפריע לי פחות מכל הפרסומות האלו שהם באנגלית אבל צילמו אותם בארץ.צריך למנוע שידור של כל הפרסומות הדפוקות, ולאשר את הפרסומת הזאת (אני לא זוכר לאיזה מותג)שכל מה שאני זוכר זה מלא דוגמניות ערומות ;D
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים רק שלא יחזירו את הפרסומת המגעילה עם אמא של אייל גולן... "ססססססססססססססססעמק... האמ-אמ-אמא של הגבינות הצהובות" :lol: זאת באמת היתה אמא'שלו? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.