פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר צודק, לך לישוןאני אחרי 14 שעות צולל למיטה.בכל אופן, אין אפשרות לחבר את הפלאג הקידמי (יציאת אוזניות וכניסת מיקרופון) הזה לכרטיס הקול החדש ?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים לאוזה מה שאני הולך לעשות באמתבכל מקרה שעד שהגיהנום יקפא והוא יביא סיבה טובה למה לחסוך 100 שקל רק בשביל לסרס מלא דבריםhttp://www.creative.com/products/comparechart/comparechart.aspהשוואה בין audigy 2 zs ל 24bit liveהכרטיס בעיקרון מכיל את כל התכונות של audigy 2 zs אבל אין לו חיבורי זהב כמו שם,gameport שלפי דעתי אתה יכול להשתמש בזה של הלוח אם שלך כברוfirewire portשזאת סיבה טובה לרדת מ500 שקל ל290(למי שרוצה לדעת אין שום הבדל בין audigy 4 pro ל audigy 2 zs plantium pro חוץ מקצת דציבלים במקסימום, הפאנל אפשרויות של התוכנה של אודיג'י 4 פרו הוא אותו דבר כמו של 2 רק בעיצוב שונה)יאללה לילה טוב
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אתה יודע זה הסיבה שה ZS הוא כזה יקר...כל החיבורים שלו על רמה אחת מעל והוא גם בתקן THXלעומת ה SE הזה שהורידו חצי מהדברים השתמשו בחומרים זולים יותר ושמו פלסטיק .....שוב פעם אני הייתי הולך על AUDIGY 2 VALUE לפי דעתי במחיר 365 תקבל תתמורה הכי טובה...כרטיס מקורי לגמרי מבית החברה אשר בכל חורבאינטרנט יש עליו כל הנתונים והוא מוכר וידוע מאוד כנל איך שהוא מופיע באתר של קריאטיב......ההפך המוחלט מן ה SE .....אין מצב ש ב SE הזה תשמע יותר טוב...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר גבר, אני לא מחפש את הדבר הכי טוב בעולם ואני לא מוכן לשלם שקל יותר מ-350 שגם ככה זה נראה לי מוגזם.בוא תסביר לי מה רע ב- A4 SE בפני עצמו
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים א. למען הסדר הטוב- הלייב לא נשמע כמו האודיג'י ZSב. לפותח קח את האודיג'י 4SE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.