פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים שלום,רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף:ATI ראדון 9000 רגילאוגיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל.האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ?יאיר
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים למה את המתכוון של ATI עדיפה על גיגה בייט???ATI רק מייצרת את השבב ולא את הכרטיס הזיכרונות וכו'...גיגה בייט היא מבין החברות היוצר מובילות בתחום.ואני הייתי ממליץ בחום על הפרו... בשביל 80 שקל לקחת את הרגיל? לא שווה.MOOMOOנ.במישהו מכיר חברה שקוראים ל FIC? ואם היא טובה?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר למה את המתכוון של ATI עדיפה על גיגה בייט???ATI רק מייצרת את השבב ולא את הכרטיס הזיכרונות וכו'...גיגה בייט היא מבין החברות היוצר מובילות בתחום.ואני הייתי ממליץ בחום על הפרו... בשביל 80 שקל לקחת את הרגיל? לא שווה.MOOMOOנ.במישהו מכיר חברה שקוראים ל FIC? ואם היא טובה?אתה טועה במליון אחוז!!זה לא כמו נוידיהפה ATI מיצרת את הכרטיס עצמו {כמו גיגה ביט} ולא רק את השבביאיר
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים יכול להיות, אני יברר יש לי קשרים.אבל לפי מה שאני יודע חברות קטנות ללא שם טוב פשוט מיצרות את הכרטיס ורושמת ATI על זה, כדי להגדיל את המכירות. אבל למה לא שATI תפסיק למכור את השבבים שלה לחברות אחרות ולייצר את הכל בעצמה? אני לאגאון פיננסי אבל אני חושב שזה יעלה לה את הרווחים.MOOMOO
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר פעם ATI הייתה מייצרת את הכרטיסים לבד.כשהיא ראתה שהיא לא מליחה כל-כך אז היא התחילה למכור שבבים לחברותיד שלישית.יאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.