עבור לתוכן

פרסום ראשון -החל ממחר המונדיאל בחינם בערוץ 2 -בולשיט נערך בהתאם

Featured Replies

פורסם

אני יחכה לחצי גמר וגמר (שידורים בחינם)

ואם יהיו קבוצות טובות וזה לא יתנגש בעבודה אני יצפה

בינתים אני צופה בתקצירים בבוקר

וכרגע אירן משחקת אני מאוד מקווה שהם יפסידו קשה נגד מכסיקו

gg4845.jpg

:xyxthumbs:

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

:kopfpatsch:

ומה אתה בדיוק רוצה?

וכמו שEvman007 אמר, זה חרא לראות דרך האינטרנט.

סטון קולד - לפי כמה הודעות שלך בקשר לנושא, הבנתי שאתה לא ממש חובב כדורגל, אבל בוא אני אגיד לך משהו - כל הכיף בכדורגל או יותר נכון מונדיאל זה לראות את המשחקי בתים, לראות איך הנבחרות נלחמות אחת בשנייה, כמה כל נבחרת מסוגלת ומוכנה לתת כדי להגיע לגמר.

פורסם

אני מאוד אוהב ליראות את ניבחרת ישראל גם שהיא זבל

ובימקום ללכת על כל הקופה משחקת רק בישביל לא להפסיד (קצת כאס מהמוקדמות)

אבל שאין את ניבחרת ישראל זה הרבה פחות מענין

ואני גם לא ישלם לצרלטון כי אני לא מאמין בתשלומים למישחקי ניבחרות

פורסם

מי שהיה מוכן לשלם ולהיות מוגבל לתנאים שיהנה.

פורסם

3-1 למקסיקו נגד איראן דקה 78.

המשחק נגמר!

;)

פורסם

או אה מה קרה אחמינג'ד אכל אותה!

פורסם

או אה מה קרה אחמינג'ד אכל אותה!

מיצטרף

אחמינג'ד ההומו אחמינג'ד ההומו אחמינג'ד הבן זונה

פורסם

^ ילד גדול

פורסם

למה לא , שלם גם על האולימפיאדה , וגם על ליגת האלופות , וליגת העל (אופס כבר משלמים )

זה שייך לעולם מתי תבינו את זה?

ודוווקא בגלל שזה פעם ב4 שנים זה צריך להיות בחינם!

שייך לעולם?

"צריך להיות בחינם!"

למה הציוד הלוויני שמביא לך שידורי בשידור חי מגרמניה הוא שלך ואתה מממן את השימוש שלו?

אתה הבעלים של פיפא ויש לך זכויות לשידור בחינם?

מאיפה החוצפה הזו?

תבין, לשדר את המונדיאל עולה כסף, אם זה למדינה או לצ'רלטון, בסופו של דבר זה עולה כסף.

וזה כל כך מגוכך שהמשמשלה שלך בגרעון מטורף, יש לך מאות אלפי מובטלים ברחובות ואתה רוצה להוציא את הכסף של הממשלה על לראות כדורגל.

כשאין אז אין.

תפסיקו להתבכיין, אז כן באירופה זה לא עולה כסף, שנגיע לשבריר לרמה של מדינה אירפאית תתחילו להתלונן על זה ששם זה בחינם.

אנחנו לא אותו דבר כמו שום מדינה בעולם, תפסיקו להשוות.

ולמען השם! זה כדורגל! תורידו תמשחק מהאינטרנט בביטורנט אחרי שהוא נגמר, אפשר לחשוב איזה אסון זה...

פורסם

cut the crap

הפרסומות מכסות את זה יופי

פורסם

ועוד למרות ה309 שקל, אנשים נאלצים לספוג פרסומות של בנק לאומי ושל בירה קורונה בערוץ ספורט 1, חוצפה.

פורסם

לכבלים וללווין אסור בתחלית האיסור לשדר פרסומות.

בקשר לערוץ 22 או 10 אני באמת לא יודע למה הם לא משדרים, אין לי מושג מה הולך שם אז אני לא יכול להגיב.

פורסם

ועוד למרות ה309 שקל, אנשים נאלצים לספוג פרסומות של בנק לאומי ושל בירה קורונה בערוץ ספורט 1, חוצפה.

וכשאתה הולך לקולנוע אתה משלם 40 שקל על כרטיס וצריך לצפות ב30 ד' פרסומות לפני שאתה מתחיל לצפות, בו נודה בזה, המונדיאל זו הבעיה הקטנה ביותר שלנו..

פורסם

אתה שוכח משהו.... הממשלה אסרה שידור חסויות/פרסומות בלויין/כבלים כחלק מפתרון הסכום לתשלום (שהיו גורמים להנחה משמעותית במחיר או ביטול כללי של התשלום).

פורסם

אתה שוכח משהו.... הממשלה אסרה שידור חסויות/פרסומות בלויין/כבלים כחלק מפתרון הסכום לתשלום (שהיו גורמים להנחה משמעותית במחיר או ביטול כללי של התשלום).

זה לא בגלל זה...

הם לא רצו ליצור תקדים (ובצדק) לשידור פירסומות בכבלים או לווין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים