עבור לתוכן

האם ניתן להשתמש בשני כרטיסי קול ששניהם יוציאו את אותם קולות בו זמנית?

Featured Replies

פורסם

היי, יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 + כרטיס קול לא מובנה של CREATIVE PRODIGY VALUE 2.

במארז שלי בחלק העליון יש כניסה למיקרופון ואוזניות בתוך המארז החוטים של החיבורים האלה מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח אם.

בכרטיס קול הלא מובנה יש חיבורים אבל שונים ולא מתאימים לחיבורים אלה. לכן, כשאני רוצה לחבר אוזניות אני צריך כל פעם ללכת מאחורי המחשב ולהתכופף וכל זה במקום לחבר אותם מקדימה.

שמתי לב שאני יכול בהגדרות של הוינדוס כל פעם לקבוע מה יהיה הכרטיס שהוא ברירת המחדל, אך עדיין זה לא נוח, אני רוצה ששני הכרטיסים יוציאו קול בו זמנית.

אם אני נכנס להגדרות הדרייבר ולוחץ על בדיקה אני כן שומע צלילים אחרים כאשר בו זמנית הכרטיס השני משמיע מוזיקה מ-WINAMP.

ככה שמבחינה טכנית הם כן יכולים לעבוד בו זמנית, אבל איך אני עושה שהם ישמיעו ביחד מוזיקה ומשחקים כמו שאני רוצה?

עברתי ושיחקתי בהרבה הגדרות ולא מצאתי משהו כזה...

במידה ואין פיתרון לזה (חוץ מכל פעם להחליף את כרטיס ברירת המחדל), חשבתי על פיתרון נוסף שזה לקנות אוזניות שהחיבור שלהם הוא חיבור USB שמעביר קול נכנס וקול יוצא. השאלה האם החיבור הזה משפיע על האיכות בצורה כלשהי? האם יש לו איזה שהוא חיסרון מול החיבור האודיו האנלוגי?

ואם הפיתרון יהיה ההחלפת כרטיס ברירת המחדל בהגדרות הווינדוס, אז האם אני ארגיש שינוי משמעותי באיכות הקול באוזניות ואיכות המיקרופון?

כי הרי מדובר עדיין בכרטיס הפשוט המשולב בלוח אם מול הכרטיס החיצוני של CREATIVE שעלה הרבה יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים