עבור לתוכן

אתגר לחברי הפורום - מחשב מוכן לקונרו.

Featured Replies

פורסם

שי,

אוטוטו אמרוים להגיע לוחות לקונרו שבטח יהיו זולים יותר.

AM2 לא שווה כרגע, ולקנות חד ליבה לאפליקציות שלך זה לא חכם.

חכה.

• תגובות 57
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אייבורי מציעים באתר שלהם:

אינטל פנטיום 4 3.0GHz 4MB ליבה כפולה PD930 800MHz.

לוח אם: ASUS או MSI

CHIPSET INTEL 945

עם ג'יגה 533 וכרטיס מסך GEFORCE NX 7300LE 256MB ודיסק 160 SATA2 סטנדרטי.

עם מסך (פשוט):

3,600, וכנראה אפשר להוריד אותם.

זה לא עדיף מהמפרט שהציע ZZZZ. זה יותר זול והמעבד לא יותר טוב?

האם אין סיכוי לקנות לוח שמתאים לקונרו, עם מעבד טוב וזיכרון טוב ולא לעבור את ה-3,500?

ואם אני מוותר על האופציה לשידרוג - איזה מפרט הייתם ממליצים ליישומי גרפיקה (לאו דווקא פוטושופ). חד וחלק.

ותודה!

פורסם

המפרט הראשון שאני הבאתי יהיה הכי טוב בשבילך. כרגע אני ממליץ לך לא לקנות אף אחד מהמפרטים שהבאת. כולם גרועים. אין סיכוי למפרט לקונרו ב3500.

פורסם

ואיזה ספק אייבורי הציעו לך למערכת?

מתי תפנים? כמה תגובות צריך בשביל להסביר לך שכדאי לך לחכות, וכדאי לך להגדיל את התקציב?

פורסם

לוח אם: ASUS או MSI

CHIPSET INTEL 945

עם ג'יגה 533

אני לא רוצה להשמיץ שום חנות' date=' אבל תזהר מאוד ממפרטים כאלו.אתה אף פעם לא יכול לדעת איזה שפן מסתתר מאחורי הכובע. תבקש שיתנו לך מפרט [b']מדויק.

כמו שאינטגרל כתב- לא כדאי לקנות לוח לקונרו עכשיו. או שתיקח מפרט מבוסס P-D-805 דומה למה שהציע ZZZZ. או שתחכה ללוחות לקונרו במחיר שפוי.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות וגם על ה"צעקות".

מצטער לאכזב את מי שחשב שאני סתם עקשן או מטומטם אבל אני חייב לקנות את המחשב עכשיו ולא לחכות. יש לי הזדמנות למכור את המחשב הישן שלי במחיר טוב ואני חייב מחשב בזמן הקרוב שיחליף אותו ולכן אני לא יכול לחכות.

בנוסף, מצטער שאני לא מגיע לרמת ההבנה שלכם אבל בשביל זה אני כאן מבקש את עזרתכם.

אני יודע שלפעמים מפרטים מוכנים וזולים יכולים להחביא בתוכם רכיבים שנראים טוב "על הנייר" אבל לא שווים גרוש. זו הסיבה ששאלתי אם מה שנתנו לי הוא טוב.

אז אולי נתחיל מחדש (גם את מערכת היחסים בינינו):

צריך מפרט ליישומי גרפיקה כבדים (פוטושופ, אילוסטרייטור, MAYA), לא למשחקים (כרגע). תקציב: עד 3,500. להתרכז ב: מעבד\לוח אם\זיכרונות. עדיפות: מחשב שניתן יהיה לשדרג במחיר זול יחסית עוד חצי שנה, כשהמחירים של מה שהיום נחשב HIGH-END יהיו יותר זולים (כלומר - אם יש משהו טוב שכדאי לי לקחת אבל עוד חצי שנה הוא יעלה שליש, אולי כדאי לוותר עליו. בנוסף - עדיפות לרכיבי שדרוג שאני אוסיף בעצמי ללא מעבדה כמו לוחות זיכרון (ולא לוח אם שאז אהיה חייב להכניס למעבדה... וגם לזרוק את הישן)).

תודה! ושוב תודה!

פורסם

סער_שי!

למרות מה שאמרת, לפי דעתי שווה לחכות, ואם לא תחכה זה יהיה ביזבוז גדול של כסף,

הקונרו אמור לצאת ב- 23 ליולי (תקנו אותי אם אני טועה), ולהערכתי עוד כ-חודשיים יהיה זמין לקנייה בארץ.

לקנות מחשב חדש עכשיו חודשיים לפני שיוצא "הדור הבא" זהו ביזבוז, במיוחד אם אתה מתכנן בעתיד לשדרג לקנורו.

תחשוב על זה...

פורסם

23 ליולי. ואני מאמין שעוד חודשיים...

פורסם

לך על המפרט שנתנו לך שכולל את ה805 קח קירור נחמד תבצע אוברקלוק מתון תגיע לביצועים גבוהים.

התקציב שלך לא מאפשר משהו חזק מזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי... בואו נחרוג מהתקציב כי לחכות אני לא יכול בשום אופן - מכרתי את המחשב הקודם שלי ונסו אתם לחיות בלי מחשב במשך חודשיים :)

בואו נמשוך את זה ל-4,000, אולי אפילו 4,500 (תשתדלו שלא) וכן נכין אותי לקונרו.

אם כך אנחנו חוזרים למה שדיברנו: לוח אם שתומך בקונרו.

לגבי כל השאר אני מוכן להתפשר כי אני אשדרג בעתיד. כלומר - זיכרונות אני יכול לקחת זולים וכמות קטנה יותר כי זה פחות בעייתי לשדרג. מעבד - משהו "מחורבן" אפילו, כי אני אשדרג עוד חצי שנה.

כרטיס מסך - לא רלוונטי. הכי פשוט.

עכשיו כשאני מבין שגם המארז והספק והקירור הם משמעותיים - אז משהו שיהיה מוכן לקונרו ואולי לשדרוג של כרטיס מסך למשחקים, בעתיד.

עכשיו בטח הרבה יותר קל לכם אז אני מחכה למבול הצעות. :)

תודה.

נ.ב.

אשמח לדעת אילו לוחות אם תומכים בקונרו וזמינים כיום, בלי קשר למפרט הכולל של המחשב. וגם על איזה מהם אתם ממליצים.

וסליחה על הטרחה והמון תודה על ההמלצות.

פורסם

זה כבר יותר טוב ;D

קבל :

Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 855 ₪ 1

PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ₪ 1

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 455 ₪ 1

CONNECT3D Radeon X550 256MB DDR DVI-I + TV 360 ₪ 1

NEC ND-4551 LABELFLASH WHITE/BLACK 295 ₪ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ₪ 1

TOPOWER TOP-450P5 450W 310 ₪ 1

מחיר כל תשלום: ₪ 3185

מחיר סופי: ₪ 3185

ואת הלוח אם תקח מכאן : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1306 ותוודא שהוא הBAD AXE של אינטל ושהוא תומך בקונרו.

אם לקנות משתי חנויות זה בעייתי בשבילך, אפשר לקנות את הכל מאותה חנות אבל זה יעלה לך 500 ש"ח יותר.

סה"כ : 4435 ש"ח

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

אני שמח שעכשיו, כשאני מוכן להוציא עוד כמה מאות שקלים, כולנו מסתדרים טוב יותר.

יצאת מלך.

אז ככה -

רק לוח ה-975 של אינטל תומך בקונרו? האם זו סדרה של לוחות או לוח אחד? על מה כדאי להקפיד כשאני מבקש לוח כזה?

החלטתי סוף סוף: אני אקנה לוח אם שתומך בקונרו ואתקמץ על זיכרון ומעבד (מעבד אקנה את הכי פשוט שיש, כמה מאות שקלים וזהו). עוד חצי שנה אני אקנה את הקונרו והרחבת זיכרון ואתקין בעצמי. משום כך המעבד יכול להיות הכי זול שאפשר והזיכרון - משהו טוב ומהיר אבל בכמות קטנה כדי שיישאר לי בעתיד כשאני ארחיב ולא אצטרך לזרוק לפח. בקיצור: כמה שיותר מהיר, כמות: 1GB.

אם כך - על איזה זיכרון אתם ממליצים? יצרן? מהירות? האם לקחת לוח אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אכניס עוד אחד?

מארז וספק כוח וקירור - אני מניח שבהצעה שלך קיבלתי משהו טוב. אם יש משהו יותר טוב שאתה ממליץ עליו וההפרש במחיר הוא לא גדול מדי - עדכן אותי.

וכמובן - המון תודה.

פורסם

1250 על לוח, ועוד של אינטל?

עזוב אותך עכשיו קונרו. תקנה לוח נורמלי + מעבד 805D...

בעוד חצי שנה תמכור את שניהם ותקנה לוח במחיר שפוי ומעבד קונרו דנדש.

פורסם

עוד אופציה, הכל מאותה חנות, עם זכרון פחות טוב אבל ספק הרבה יותר טוב:

הצעת מחיר מקוונת: סקאי מחשבים

הדפס הצעת מחיר

פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים

1 I805

מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤757.00

¤757.00

1 160js

דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS - ¤393.00

¤393.00

1 6ar6-nps

מארז Compucase 6AR6-NPS Silver/Black - ¤295.33

¤295.33

1 ELT400AWT

ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות - ¤495.00

¤495.00

1 BLKD975XBXLKR

לוח אם INTEL Glenwood D975XBXLKR - ¤1,250.00

¤1,250.00

2 twinddr2512

זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300 - ¤221.00

¤442.00

1 28490

כרטיס מסך Palit Geforce 7300GT 256MB - ¤519.00

¤519.00

1 4167B

צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00

¤207.00

משלוח : יקבע בעת ההזמנה

סך הכל : ¤4,358.33

הזמנה מאובטחת

www.skypc.co.il

תוודא שאתה מקבל את הלוח ברוויזיה 304 אחרת לא יתוך בקונרו.

פורסם
  • מחבר

רגע, אז לוח בריוויזה 304 תומך בקונרו?

עכשיו התחלתי להתבלבל. אילו לוחות תומכים בקונרו, בסופו של דבר? ועל אילו אתם ממליצים?

למה לוותר על אופציה של שדרוג עתידי? הרי יהיה לי מאוד פשוט וקל וזול אם אקנה היום לוח אם מרשים ביותר ומעבד של כמה מאות שקלים בודדים + זיכרון טוב בכמות נמוכה ועוד חצי שנה - בום! קונרו חדש שאני אתקין בעצמי ועוד תוספת זיכרון.

לא ככה? מה רע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים