עבור לתוכן

האם זה נורמלי? חום של מעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי סלרון 2.8D והוא במנוחה מגיע ל51 מעלות (בערך על 46 בממוצע)האם זה בסדר?

יש לי גם GF6600GT והוא אצלי על 58 בממוצע

ניסיתי לנקות תמארז וזה הוריד ב2 מעלות

פורסם

דווקא הסלרון D נחשבים קרים יותר באינטל משאר המעבדים.אם זאת טפ' ב-IDLE שנמדדה בממוצע בימים האחרונים זה סביר בהחלט.אתה יכול גם לראות מה סיבובי המאורר ולהשתמש באפשרויות של הביוס לשינוי המאורר.

לגבי ה-6600GT זה גבוה למצב מנוחה.גם שם תנקה את המאורר(בהנחה שאין לך קירור פסיבי) עם לחץ אויר.אם הטפ' לא יורדת אז אתה עלול במאמץ לעבור את ה-70 מעלות וזה קצת מתחיל להיות לא בריא.

פורסם
  • מחבר

דווקא הסלרון D נחשבים קרים יותר באינטל משאר המעבדים.אם זאת טפ' ב-IDLE שנמדדה בממוצע בימים האחרונים זה סביר בהחלט.אתה יכול גם לראות מה סיבובי המאורר ולהשתמש באפשרויות של הביוס לשינוי המאורר.

לגבי ה-6600GT זה גבוה למצב מנוחה.גם שם תנקה את המאורר(בהנחה שאין לך קירור פסיבי) עם לחץ אויר.אם הטפ' לא יורדת אז אתה עלול במאמץ לעבור את ה-70 מעלות וזה קצת מתחיל להיות לא בריא.

45 מעלות למעבד זה בסדר? במאמץ זה מגיע לי ל80 לפעמים( המעבד)

פורסם

אם אתה מאמץ את המעבד בקידודים ובעבודה שדורשת ממנו מאמץ,אז כן.זה סביר.אתה יכול בהחלט לשפר את נושא הקירור ע"י ניקיון ושימון של המאורר,וכן לקנפג את המהירות כמו שכתבתי לך.

במידה ואתה עובד הרבה בגרפיקה ו/או בתוכנות המרה או תוכנות שמאמצות את המעבד אז הייתי שוקל החלפת הקירור לאיכותי יותר.

אל תיבהל מהטפ',ישנם מעבדים שמגיעים גם ל-100 מעלות.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מאמץ את המעבד בקידודים ובעבודה שדורשת ממנו מאמץ,אז כן.זה סביר.אתה יכול בהחלט לשפר את נושא הקירור ע"י ניקיון ושימון של המאורר,וכן לקנפג את המהירות כמו שכתבתי לך.

במידה ואתה עובד הרבה בגרפיקה ו/או בתוכנות המרה או תוכנות שמאמצות את המעבד אז הייתי שוקל החלפת הקירור לאיכותי יותר.

אל תיבהל מהטפ',ישנם מעבדים שמגיעים גם ל-100 מעלות.

100 מעלות :o מה זה לקנפג?

פורסם

80 מעלות זה לא טוב.

יש לך מאווררים במארז?

פורסם
  • מחבר

80 מעלות זה לא טוב.

יש לך מאווררים במארז?

כן אחד מכניס מאחור ןאחד מןציא מלמעלה

פורסם

כן אחד מכניס מאחור ןאחד מןציא מלמעלה

אני חושב שעדיף הפוך,

וכדאי להוסיף מאוורר שנושף אויר על ההרדיסקים.

פורסם

45 מעלות למעבד זה בסדר? במאמץ זה מגיע לי ל80 לפעמים( המעבד)

40C זה תקין

לא תקין שמעבד מסוג זה יגיע ל80C זה לא בריא בלשון המעטה מעל ל55 זה לא ממולץ

פורסם
  • מחבר

אני חושב שעדיף הפוך,

וכדאי להוסיף מאוורר שנושף אויר על ההרדיסקים.

למה הפוך? אויר חם עולה למעלה לא?

פורסם

נו ומה אתה עושה ?

האוויר שיוצא מהספק אתה מחזיר אותו למארז..

מאחורה תמיד מאווררים מוציאים,מקדימה מכניסים.

פורסם
  • מחבר

נו ומה אתה עושה ?

האוויר שיוצא מהספק אתה מחזיר אותו למארז..

מאחורה תמיד מאווררים מוציאים' date='מקדימה מכניסים.

[/quote']

אין לי מאוררים מקדימה ולא ממש הבנתי אותך מלמעלה הוא מוציא לא מכניס מאחורה הוא מכניס נקודת הכניסה כמובן נמוכה מנקודת היציאה

פורסם

אין לי מאוררים מקדימה ולא ממש הבנתי אותך מלמעלה הוא מוציא לא מכניס מאחורה הוא מכניס נקודת הכניסה כמובן נמוכה מנקודת היציאה

קצת לא הגיוני :nixweiss: כי אתה מכניס למארז את האויר החם של הספק כוח..לא ברור לי מה תכנן וסידר לך את המאוררים.אבל האידיאלי זה קדימה מכניס ואז הוא גם מקרר את הכוננים,ואחורה מוציא.למה אחורה מוציא?כי אז הוא גם מוציא לך את האויר החם מהספק.לכן הסיגור שלך לא טוב.אולי תצלם ותעלה לפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים