פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים למי שמחפש רעיונות מטורפים, הגלריה הכי גדולה והכי מוטרפת שראיתי למודינג.אמנם זה בגרמנית, אבל לא קשה למצוא את המילה Gallery ולהתחיל לשוטט בבערך 1000 המחשבים שיש להם שם.יש שם כמה יצירות אומנות מדהימות, כמה דברים מטורפים לגמרי וכמה רעיונות נפלאים (על מיקרוגל בתור מארז חשבתם? ועל פח זבל? ואולי ברוס תחמושת?)ואם כבר דיברו פה על מארזים מלגו מעץ ומארזים שקופים לגמרי, הגלריות מלאות בכאלה.http://www.case-gallery.de/אם זה אתר מוכר אז תסלחו לי על ההתלהבות. אם לא, כנסו ותבינו.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים גם אני עשיתי מודינג די מטומטם למחשב.אני מקווה שיתנו לי לשים אותו בגלרייה.. אם כן הוא יהיה שם עוד יומיים שלושהMOOMOO
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים חברה, עזרו לנו לדחוף חזק יותר את הגלרייה שלנו באתר, שילחו לנו יותר תמונות של המארזים שלכם, גם אם המודינג מינימאלי, כדי שנוכל לדחוף אתץ התחום גם בארץ ולהפוך אותו לראוי ומעניין כאחד...
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים חברה, עזרו לנו לדחוף חזק יותר את הגלרייה שלנו באתר, שילחו לנו יותר תמונות של המארזים שלכם, גם אם המודינג מינימאלי, כדי שנוכל לדחוף אתץ התחום גם בארץ ולהפוך אותו לראוי ומעניין כאחד...המארז שלי כמעט מוכן. אני צריך רק להדביק את החלון ולסיים את הצביעה.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים צריך להשיג גריל 80 מ"מ,ליצור גריל 120 מ"מ,להאיר ת'קדימה של המארז,לקבל ת'צורב מתיקון וגמרתי.סוף סוף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.