פורסם 2006 ביוני 1319 שנים איפה עוד רואים תמונות של מטוסים ברזולוציה החדשה? חוץ משדה דוב ובן גוריון?!
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים איפה עוד רואים תמונות של מטוסים ברזולוציה החדשה? חוץ משדה דוב ובן גוריון?!בכתבה ב"ידיעות אחרונות" על GE הראו תמונה של בסיס עם מטוסי קרב, נראה לי זה חצרים.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים את הכור בדימונה אני לא מצליח לראותממש כאןואם אתם רוצים לראות כורים בכל רחבי העולם כנסו לאתר הזה: http://www.googleearthhacks.com/dlcat50/Nuclear-Facilities-/-Test-Ranges.htmוזה גם לא תמונות מאותו הרגע זה מלפני שנה לא?מן הסתם...
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים תעשה LOCAL SEARCH באזור לונדון של הביג בן...זה נמצא ממול לLONDON EYE.דרך אגב, מצאתי את המסלול מרוצים שהייתי בו! אמנם זה באזור שאין רזולוציה טובה כי זה באזור כפרי אבל עדיין נחמד...[ltr]that's not the race track you were at, it's dunsfold park, top gear's track.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים כן זה כן...קודם כל אני מזהה את המסלול לפי הסיבובים והעיקולים מלעמלה. דבר שני שים לב למקום, נמצא ליד העיירה THRUXTON ותסתכל על המקרא בצד שמאל בתוכנה עצמה וראה את המקום הראשון ברשימה: THRUXTON MOTOR SPORT CENTRE! זה איפה שהייתי...
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים וכמובן הכור בדימונהזה לא הכור בכלל! איפה הצנטרפוגה בכלל? והמאיץ.הינה תראה איך נראה הכוא האירני:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.