פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר אנשים תבינו לא אכפת לי שזה הארד דיסק פשוט הבנתי שפלאש יותר טוב...........אבל וידאו זה ממש שטויות (מה אאני יכול לעשות עם מסך של פחות משתי אינץ'??)ואני מעדיף עברית עם יותר נפח.......אבל הבנתי שלאודיו 6 יש עדכון ותמיכה מלאה בעברית (לגבי אודיו אין לי מושג איך הוא)אבל עכשיו מה יותר עדיף מכל הבחינות לוותר על 2 ג'יגה ולקבל נגן עם תמיכה מלאה בעברית או עוד 2 ג'גיה בלי עברית???
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר די אם אקס לא הבנתי מה אתה אומר אם אני מוותר על 2 ג'גה אז אני לוקח תאודיו 6 שלו יש תמיכה מלאה בעברית והוא קטן מאוד ......או שלקחת עוד 2 ג'יגה אבל לוותר על העברית ב ???h10
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים חבר שלי קנה את הסנסה E250 וראיתי אותו, ובאמת אני ממליץ מאוד!!!נגן פלאש קטן יפה וחלק... מסך 1.8 אינץ' ותאמין לי אפשר לראות בזה הרבה דבריםסרטים מלאים אולי לא אבל אפשר נגיד קליפים או סדרות...החיסרון היחיד שראיתי בו זה האיכות שמע, כאילו האיכות בסדר אבל שומעים נורא חלש וזה חבל...אני במקומך הייתי לוקח אותו!
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים no its notזה עם כרטיס TRANSFLASH או MICROSD שזה שם אחר והוא מגיע עד ג'יגהאו שמישהו הטעה אותי וזה באמת MINI SD כמו שחשבתי
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר 2 ג'יגה בלי עבריתאיכות הסאונד ב6 מעולהבהתחלה אתה אומר שעדיף לי עוד 2 ג'יגה בלי עברית -H10ואז אתה אומר שלאודיו 6 יש איכות שמע טובה מאודאז מה עדיף מבין שניהם??
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים לא זוכר למה התכוונת בעוד 2 ג'יגה בלי עברית אבל זה ממש לא H10בH10 יש עבריתאולי התכוונתי לסנסה E270בקיצור קח את ה6 הוא הכי טוב באיכות סאונד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.