פורסם 2006 ביוני 919 שנים מה יותר טוב ביניהם..... בהתחלה חשבתי שסנדיסק עדיף בגלל שהוא פלאש אבל אחרי זה הבנתי שאין הבדל ........ ואני רוצה לחבר תנגן לדבר הזה...למי שלא הבין יש לו כניסת usb והאם לנגן יש אקולייזר כאילו שאני יוכל לשלוט על באס דרך הנגן.... ואם דבר כזה יהיה שווה לקניה בכלל....
פורסם 2006 ביוני 919 שנים הוא באמת עדיף בגלל שהוא פלאשאבל ה6 לוקח בגלל הסאונדלדעתי קח את ה6ואם אתה חושב שאין הבדל אז ברור שה6 לוקח
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אני חושב שזה ככה בגלל שאנשים פה אמרו שאין הבדל כי הכוננים של היום בנויים מספיק חזק לעמוד בזעזועים......ומה לגבי החיבור לרדיו דיסק זה ניראה לכם טוב או סתם שטויות??ויש לנגנים אקולזיזר שאני יוכל להנמיך באס וכאלה.... כי זה לרכב זה חשוב
פורסם 2006 ביוני 919 שנים לי יש X5L וגם יש לי באוטו רדיודיסק עם כניסת USB וזה נחמד לשמוע תשירים ברמקולים של האוטו.רק שתדע שהנגן צריך להיותר סגור כשהוא מחובר לרדיודיסק ולכן אתה לא יכול לשלוט על השירים דרך הנגן, הנגן משמש כDOK.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר והאיכות היא אותה האיכות ששומעים דרך הנגן או שהאיכות נפגמת בגלל החיבור??
פורסם 2006 ביוני 919 שנים במקרה הזה הרדיודיסק מקבל את השירים שבנגן כקבצים, ללא שום קשר לאיכות הסאונד שהנגן מוציא- מכיוון שהחיבור הוא לUSB ולא ליציאת האוזניות.האיכות תלויה ברדיו דיסק.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני חושב שזה ככה בגלל שאנשים פה אמרו שאין הבדל כי הכוננים של היום בנויים מספיק חזק לעמוד בזעזועים......ומה לגבי החיבור לרדיו דיסק זה ניראה לכם טוב או סתם שטויות??ויש לנגנים אקולזיזר שאני יוכל להנמיך באס וכאלה.... כי זה לרכב זה חשובנכון הוא עמיד בזעזועיםאבל זה לא 100% עמידותוגם זיכרון פלאש הוא יותר מהירפלאש יותר טוב מHD בכל מקרה
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מחבר אז בשורה תחתונה הרעיון שווה או לא??והבנתי לגבי הנגן שהסנסה יותר טוב ........
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים שימו לב, לסנסה יש חריץ SD להרחבת זיכרון. כרטיס 2 ג'יגה SD עולה היום לא יותר מ 450 ש"ח, והמחירים צונחים. לך על הסנסה
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שים לב שגם הסנסה עובד עפ"י ID-TAGS (שיש שרואים את זה כחיסרון),לגביי ה6 איני יודע.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים זה חיסרון לאה לשמורידים שירים ומשאירים אותם איך שהם בלי לדעת בטאגים וחלק עושים את זה גם כי הם לא מודעים לעובדה שיש את השם של השיר ויש את הטאג שלו
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אנשים תסבירו לי בקשה מזה טאג.....ומישהו פה אמר שהשליטה תהיה תדרך הרדיו דיסק בגלל שזה לא מתחבר לכניסת האוזניות אז תיראו מה מצאתי וזה גם יותר זול בהרבה.... ולא צריך להתקין כלוםhttp://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=534&CAT=24&SCAT=72&b=refzapזה מתחבר לשקע מצת ומתאם לכניסת אוזניות עכשיו רק השאלה אם זה שווה את זה...... ומה לגבי הנגן אני מבולבל לגמריתעזרו לי להחליט??? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.