פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר דווקא לא, זה מחיר סביר בהחלט! לא זוכר מאיפה, אבל אחות של חבר שלי קנתה (נראה לי מתנו לחיות לחיות או ארגון שכזה לא יודע) במחיר של כ1000 ש"ח גור פקינז. בקיצור, מחיר טוב, בהצלחה במכירה, אני אוהב כלבי רועים במיוחד גרמניים!!! ;D בהחלט הוא לא יודע על מה הוא מדבר.. זה גור יפה: http://img258.imageshack.us/img258/2065/untitled214gq.jpg כמה אותו? זה לא למכירה אני עם אותו מקרה 6 חתולים.מה הקטע שאנשים מוכרים חיות? : ולרגל המאורע בדיחה שכולם מכירים שני כלבים הולכים בגטו כלב אחד שואל את השני: "תגיד אתה רואה גרמני?" אז מה עדיף שיהיה לך גן חיות בבית, 10 גורים.. ארגונים לא מוכרים חיות, ולגור בלי תעודות כלומר שאין שום הוכחה שהוא גזעי זה מחיר מופלץ. יש את התמונה של ההורים, וכמו שאמרתי אם אין לך משהו חיובי להוסיף אל תגיב בבקשה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אז מה עדיף שיהיה לך גן חיות בבית, 10 גורים זה חתולי חצר. ונזכרתי עכשיו שזה 5 בכלל כי כלב בשכונה תפס גור והרג אותו
פורסם 2006 ביוני 919 שנים הכלבים לא איכותיים כלומר לא גזעיים ואל תשאל למה למה אמא שלי מתמחה בזה ושפטה תחרויות כלבים בחו"לבכל מקרה מחיר יקרתנסה בכיוון ה800-1000
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר המחיר לא משחק תפקיד ראשי, ואני לא יודע מה אמא שלך עשתה או לא 2 הכלבים רועים גזעיים!
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אה היא אמרה גם שזה לא רועה גרמני אלא סוג אחר דומה משהו אירופאי שכחתי היא אומרת שזה לא ממש מוכר בארץ קיצר אל תקנו זה לא רועה גרמנישמע אל תזיין לי את השכל אמא שלי יכולה ללמד אותך הכל היה לה רועה גרמני מגיל 10 היא יודעת מה זה אז זה לא רועה גרמני וגזעי כמו שהזין שלי גזעי
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר למה אתה מקלל אבל? מה זה נראה לך פה שוק? נכון מאוד, תעשה לעצמך ולנו טובה אל תמשיך להגיב...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אז מה זה הוא מוכר אני אומר לו מה הסחורה שלו שווה סבבה סליחה על הקללות אבל הוא פשוט לא מבין זה כמו להגיד שFX5200 הוא כרטיס חזק למשחקים
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מי שקונה לא יכול לעשות איתם שום דבר מלבד לגדל אותם בבית, בלי התעודות הם לא נחשבים גזעיים ורוב הסיכויים שאלו כלבים מעורבים.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אני לא הולך להתעצבן ולהגן על עצמי כי אין לי מפני מה,מי שחושב שהם לא גזעיים בעיה שלו... לא רוצים לא צריך... אף אחד לא הולך בכוח..
פורסם 2006 ביוני 919 שנים זה לא רועה גרמני במיליון אחוז!!!!חבל לכם להגיד שכן למה אתם לא יודעים רועה גרמני טוב צריך להראות ורועה גרמני בשביל שיהיה חבר טוב שלך צריך לאלף אותו ולהשקיע בוחבר של אמא שלי שהיא עבדה איתו ועכשיו בקשר טוב איתו הוא מאלף כלבים כאלה ברוסיה ויוצא להרבה משימות בהרים יעני איפה שהמטפסים הולכים והשלג שם יוצא למשימות לחלץ אותם הוא נחשב לבין המאלפים הטובים ביותר בעולם והכלבים שאתה מוכר זה סתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.