עבור לתוכן

תאילנד

Featured Replies

פורסם

שלום,

מישהו מכם היה פעם בתאילנד?

עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם,

ועם לא ספרו מה שאתם יודעים,

כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!,

כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם?

אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן.

מחכה לתשובות,

תודה

פורסם

לא היתי אבל ציפים אמורים להיות שם מאוד זולים

רק תיזהר כי לפי מה שהבנתי יש שם המון זיופים וגנבות

פורסם
  • מחבר

תודה,

עוד

פורסם

תביא פטריות ;D

פורסם

איייייייי הגעגועים...

המחירים של הגאדג'טים שם זולים יחסית לארץ, אבל לא משמעותית, על אחת כמה וכמה שלוקחים את מרכיב האחריות שלא ניתן לממש אם קנית שם.

לגבי קניות של גאדג'טים + ציוד למחשב + כל מה שחשבת עליו - יש מקום שנקרא פנטיפ פלאזה (PANTIP ולא FANTIP).

קניון של 7 קומות מלאות בציוד מחשבים.

אם אתה מחפש סלולריים אז יש קניון שנקרא MBK בקומה מס' 4 שלו יש עשרות חנויות/דוכנים שמוכרים ציוד חדש/משומש במחירים אטרקטיביים.

קניתי שם לפני 6230i ב-1100 ש"ח בזמן שבארץ הוא עוד לא יצא והמחיר שלו היה מקביל ל-3000 ש"ח.

טיסה פנימית (תלוי לאן) עולה בסביבות 100 ש"ח (הלוך-חזור).

חברה טובה לטיסות פנימיות, טסתי איתה מס' פעמים:

http://www.airasia.com/

אבל עזוב שטויות!

תאכל הרבה אננס מדהים ובננה לוטי עד שתתפחלץ!!!!

בן כמה אתה אגב?

עריכה: תמונה של הפנטיפ פלאזה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וואי תודה אחי נראה מטורף!,

באיזה עיר זה? בבנקוק?

אני בן 15 וטס עם המשפחה

פורסם

כן זה בבנקוק.

פורסם
  • מחבר

יופי,

שלוש ימים אחרונים אנחנו עושים קניות בבנקוק,

אני טס ל-19 יום!

פורסם

אוף אתה מזכיר לי נשכחות :-[...

בכל מקרה אני הבאתי PS2 (הדגם הדקיק) משם ב700 שקל, כולל צ'יפ,שני בקרים וכרטיס זכרון, בהתחשב בזה שזה היה כמעט לפני שנה כאשר הPS2 היה בשיאו עם משחקים כמו GOW וGT4 אז אני חושב שזה אחלה של מחיר(לעומת הארץ אין מה להשוות).

מצטרף להמלצה של E.T בנוסע לפאנטיף פלאזה, קניון ענק ומדהים, כל דבר אלקטרוני, מצלמות דיגיטליות, פלאפונים, נגני וידאו\אמפי3, דיוידי ניידים, ובקיצור כ לדבר שאתה יכול לחשוב עליו.

בזמנו אני הבאתי משם את הלוח אם שיש לי(ראה במפרט) ב450 שקל חדש, וגם הבאתי פלאפון של סמסונג E730 ואותו ב1200 שקל.

שוב אני מצטרף להמלצה של ET בנוגע לחברת תעופה של אייר אסיה, אנחנו טסנו דרכם טיסות פנים(למי שיש את הכסף זה חוסך הרבה זמן)פשוט מזמינים בכרטיס אשראי דרך האינטרנט שם טיסה מהיום למחר ומדפיסים את הקבלה, פשוט למדי ויעיל ביותר.

עוד המלצה, חסר לך שאתה נמצא בקופאנגן ולא אוכל בצ'יקן קורנר, ללא ספק הסנדביץ חזה עוף הטעים ביותר שאכלתי בחיי, והמחיר בדיחה כמובן.

אל תוותר על המסאג'ים בחוף, תשתה מקוקוס טרי, אננס טרי, בננה לוטי עם סניקרס ומארס זה גם חובה, ועוד משהו, אם אתה רואה משהו שנראה לך שווה קניה מבחינת מחיר והכל אז פשוט תקנה ואל תחכה לבנגקוק, לא בטוח ששם יהיה יותר זול.

והכי חשוב, תזרום ותיהנה, מקום מדהים! :yelclap:

הנה כמה תמונות בשביל לעשות לך קצת תיאבון:)

2112hq.th.jpg

1133fc.th.jpg

1990bc.th.jpg

1221ui.th.jpg

פורסם
  • מחבר

וואי תודה אחי נראה טוב,

מחכה כבר לטוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים