פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים שטויות........תגיד בעצמך להורים שלך שהיתה לך שיחה קטנה באמצא ספורט עם חברושכולם עושים את זהושהוא נטפל אלייך ואולי הוא יתקשר רק בגלל זהתמשיך לזיין להם את השכליהיה בסדר...חוז מזה קח דברים בפרופורציותגם אם הוא ייתקשר, אם תהיה ילד טוב זה ישכח מהר
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אם הוא מתקשר וההורים עונים, תצעק ברקע "נו אבא, מתי אתה קונה לי מחשב חדש?!"אל תדאג, לא תחטוף סטירה.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים תגיד לי מי זה אתה לחוץ???????שעור ספורט?????המורה לספורט שלי לא מכיר אותי בכלל!!!!אצלי זה כבר קבוע השיחות אבא שלי מכיר את המורים שלי יותר טוב ממני.....כל שני וחמישיהוא בבית ספר ....בן כמה אתה שאתה נלחץ מההורים שלך כל כך???תעמוד על שלך חיים שלך ......
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר מה שמבעס אותי הוא שמחר אבא שלי צריך לקחת את הצורב לתיקון (אבל אם המורה יתקשר אני DEAD MEAT)
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים חחחחחחחחח ממתי אסור לדבר בשיעורי ספורט אנחנו צועים כל השיעור גם שהוא מסביר בכלל לא אכפת לו ממתי מורה לספורט מתקשר להורים?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים תגיד להורים שלך"למי אתם מאמינים, לי או למורה????"חחח תמיד זה פועל לי ;D אבל רוב הפעמים שהפרעתי ההורים שלי בכלל לא ידעו על זה...עריכה:ועכשיו שמתי לב שזה המורה לספורט, אחי מה אתה עושה עניין? כולה מזה?תגיד שזה היה באמצע תרגיל והיית חייב להגיד משהו לחבר שלך.....bi6 deal .....אצלנו המורה לספורט הכי גבr!!!!עושים אצלו מה שרוצים, הוא עושה מה שהוא רוצה, וככה מתנהל השיעור :smoke:
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים skazi, אתה מקרה חריג ביותר... : אסור לדבר בשיעור ספורט... זה חדש. ושאני אבין, מה היה חשוב להגיד, שהיה קשור לשיעור (ספורט) ?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים פעם המורה שלי התקשרה לבית שלי כי לא באתי עם תלבושת בית ספר.. ההורים שלי בכלל לא שמו עליה...אז לא באתי עם חולצה. למי איכפת. תתייחס ככה גם למילה שהחלפת עם חבר שלך בשיעור.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים תמרוד.אל תיתן למורים להכתיב לך מה לעשות.תפרוש מהבית ספר, תתחיל ארגון נוער מחתרתי ותשמידו את כל מוסדות החינוך בישראל.אחרי זה את הממשלה, ואז תשימו סוף לקפיטליזם.בהצלחה!
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים תמרוד.אל תיתן למורים להכתיב לך מה לעשות.תפרוש מהבית ספר, תתחיל ארגון נוער מחתרתי ותשמידו את כל מוסדות החינוך בישראל.אחרי זה את הממשלה, ואז תשימו סוף לקפיטליזם.בהצלחה!אדי, u need help.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.