פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מה אני יעשה הוא עדיין לא יתקשר אני לחוץ.הסיפור: ישבתי בשקט והיה לי משהו חשוב להגיד לחבר שחי (הדבר היה קשור בשיעור) והמורה העיף אותו מהשיעור ואמר שיתקשר להורים שלי (יש לו את המספר מהמחנכת שלי.אני לא מסוגל לספר להורים שלי. שיתקשר מה אני יגיד להם? נ.נ - אתם יודעים שההורים שלנו מאמינים יותר במורים (וואי אני לחוץ :'(
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר אבל שנה שעברה הייתי הסיוט של המורים והשנה הבטחתי להורים שלי שאני יהיה טוב
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים תנתק היום את כל הטלפונים בבית, או תשתיק חלק (אם ניתן).דעתי שתעמוד מאחורי מה שעיתי וזהו ...לא יעשו מזה כזה סיפור זה רק דיבור קטן,ומי הבטיח שהוא התקשר בדיוק ? אתה לא מכיר מורים ?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים יהיה בסדרזה סה"כ דיבור בשיעור זה לא שהנהגת מרד, במקום לחבל תסביר להורים שלך שהמורה מגזים ושתנסה להמנע ממצבים כאלה בעתיד.ואם אתה ממש חושש מהתגובה שלהם, את תמיד יכול לחבל בקופסא של כל הבית, לגרום לניתוק מוחלט מבזק לכל הבית ולרסק את האנטנות הסלולריות הקרובות לבית אבל כל זה כמובן לא מומלץ ;D.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר יש לו את הפלאפון של אבא שלי :'(תודה שאתם מנסים לנחם אותי , גם שנה שעברה אמרתי שזה לא יחזור על זה :'(
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים עשית משהו > תעמוד מאחוריו.זאת בעיה שלך שדיברת בשיעור ונתפסת.. אם אתה לא יודע איך עושים את זה אל תעשה את זה.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אבל שנה שעברה הייתי הסיוט של המורים והשנה הבטחתי להורים שלי שאני יהיה טובהשנה אתה הסיוט שלנו. אולי תבטיח להתנהג טוב אצלינו? בבקשה ?.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.