עבור לתוכן

איזה הגנה נוספת יש ל אינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???

פורסם

אני מנתק את החיבור כשאני לא גולש (ע"י קליק ימיני על האייקון של הרשת ו- DISCONNECT )

זה לא הרבה אבל זה משהו....

וגם: להשתדל לא להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה ללא השגחה...

יש כמובן NORTON INTERNTET SECURITY ותוכנות דומות לה (FIREWALL בתוכנה), אבל אני בטוח שכל האקר בינוני יודע לפרוץ אותן. אצלי כבר ביום הראשון, תוכנה כזו דיווחה על 3 נסיונות אקטיביים לפריצה שהיא מנעה, מעניין כמה היא לא מנעה!!

ההגנה הכי טובה אולי זה FIREWALL (חומרה יקרה).

פורסם

קודם כל תסביר לי מה אתה כזה פרנואיד? מי לעזעזל ירצה לפרוץ לך? אתה לא הפנטגון והסיכוי שמישהו רציני בכלל יחשוב להתחיל לנסות לבזבז עליך זמן הוא 0% בידיוק.

פורסם

אתה לא מכיר את "האקר" המתלמד ? עם הנטבס והסאב7 :lol: :lol:

פורסם

מישהו אמר לי שה Tiny Firewall יותר חזק מהנורטון זה נכון?

פורסם

norton נחשב לחזק ? זה חדש לי ::)

פורסם

לא! הוא אמר לי שהנורטון בכלל לא שווה, ושעם אני רוצה משהו חזק אז כדאי לי Tiny!

פורסם

קודם כל תסביר לי מה אתה כזה פרנואיד? מי לעזעזל ירצה לפרוץ לך? אתה לא הפנטגון והסיכוי שמישהו רציני בכלל יחשוב להתחיל לנסות לבזבז עליך זמן הוא 0% בידיוק.

בוא נראה, חיבור קבוע, איי פי סטטי, מערכת הפעלה מאד נחותה וקלה לניצול.

מטרה מצויינת לכל קרקר\האקר. (להשתמש במחשב שלך בישביל לפרוץ לאירגונים\חברות\אתרים מסחריים וכו')

פורסם

אתה לא מכיר את "האקר" המתלמד ? עם הנטבס והסאב7 :lol: :lol:

כל בנאדם עם טיפת שכל ידע לא להתקין את הקובץ שרת של נטבאס וסאב7, אפילו כשאני הייתי משתמש בה הייתי מוחק מייד את השרת

חוץ מזה כל הקטע של פחד שיפרצו לך למחשב וכל מיניי שטויות כאלה זה קצת מוגזם כי כמו שאמרו פה הסיכוי שדווקא למחשב שלך פרצו הוא אפסי, וזה שאמר שהפיירוול שלו מנע שלושה ניסיונות פריצה אני יכול להבטיח לו שזה היה איזה ליימר מרוטר שעשה סריקת פאבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים