עבור לתוכן

בעיות קשות עם המחשב בעקבות התקנת זכרונות חדשים (עודכן! כנסו בבקשה)

Featured Replies

פורסם

התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה?

ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד.

מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה?

מפרט:

AXP2500@3200 (בעבר)

G.SKILL 1024 400MHZ

לוח אם ABIT NF7

פורסם

אתה עובד עם 4 סטיקים..??

ותשחרר תיזמונים...

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם שני סטיקים של G.SKILL שהגיעו ביחד באותה חבילה. כל סטיק 512 מגה.

פורסם

איזה G.Skill אלה?

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מחזיר את הזיכרונות לחנות. עכשיו אצטרך לשלוח אותם בחזרה לנועה מחשבים ואתפלל שיחזירו את כסף. תודה רבה על חוסר עזרה, אמינות ומקצועיות. תמשיכו לקרוא ביקורות ברשת ולחיות בסרט שאתם מבינים משהו במחשבים.

פורסם

ZX לא עושים 2-2-2-5 אף פעם

פורסם
  • מחבר

עזוב את ה 2-2-2-5 המזדיין הזה. הזיכרון עובד בתזמונים המקוריים. (2-3-3-6) אני רוצה להבין למה הוא עושה בעיות? למה תערבות של זכרונות סוג ג' לא עשו בעיות וזכרונות סוג א' של חברה איכותית עושים בעיות? זה מה שאני רוצה לדעת. ואני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את זה. כרגע זרקתי 650 ש"ח.

פורסם

עלה בדעתך שאולי הזכרונות תקולים? ניסית להריץ אותם במחשב אחר?

פורסם

חשבת שהאי יציבות אולי מהלוח או אולי מהמעבד?

בדקת את זה?

פורסם
  • מחבר

אם הם היו תקולים הם לא היו עובדים בכלל. אבל המחשב מזהה אותם ועובד מעולה כשהמעבד נמצא במצב במקורי. (AXP2500) ב-OC המחשב לא עובד.

פורסם
  • מחבר

חשבת שהאי יציבות אולי מהלוח או אולי מהמעבד?

בדקת את זה?

אז למה הזכרונות הישנים לא עשו בעיות והחדשים כן?

פורסם

על איזה תדר אתה מנסה להפעיל אותם? על איזה תזמונים?

ותקרא את החוקים

אסור לכתוב 2 הודעות ברצף

פורסם

נשמע כמו חוסר תאימות ל-NF2, או שסתם ה-NF2 לא עומד בשני סטיקים של 512MB במהירות גבוהה

פורסם
  • מחבר

בפעם העשר אלף הזיכרון עובד בתזמון המקורי של החברה. לא נגעתי. כשהמעבד נמצא במצב STOCK אין בעיות (ומסיבה מוזרה הזיכרון עובד במהירות 333MHZ במקום 400MHZ). ב-OC המחשב לא עובד. עם הזכרונות הישנים הבעיה הזאת לא הייתה קיימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים