עבור לתוכן

בעייה עם לוח אם ג'יגהבייט וזכרון

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB).

עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה).

לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע.

כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים.

הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם 256 בלבד, ואז כאילו, הכל חזר לקדמותו. המחשב עובד חלק - חוצמזה שאני מתבקש לעשות "אקטיביזציה" של מע' ההפעלה WIN-XP, כי שיניתי את קונפיגורצית המחשב.

ניסיתי להכניס שוב את הפס השני של הזכרון - אך התופעה המעצבנת חוזרת על עצמה בכל פעם מחדש.

מה יהיה? למה זה קורה? למה זה קרה בהתחלה?

האם אוכל להינות שוב מ 512MB זכרון, או שנגזר עלי לחיות עם פס אחד במחשב ופס אחד ביד???

אם למישהו יש הסבר לקטע המוזר הזה, אני בהחלט אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

לא הבנת שהמקום של הת'רד שלך לא כאן?!

הוא הועבר לכאן, פורום "תמיכה טכנית".

הנושא ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים