פורסם 2006 ביוני 819 שנים אוטו נחמד, יד ראשונה, כל מיני צבעים, משופר.תנו דעות, השקעתי דיי הרבה זמן על הבנייה שלו על מנת שכל הצבעים והחלקים יתחברו בהרמוניה.תנו ציון מ1-10.פשוט מיצובישי מושפלת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים נשארה לי תמונה של ה-2 שלי עוד כששיחקתי במשחק כשהוא יצא, אז למה לא... למוסטנג יש פסים בצבע אפור פשוט לא רואים אותם בגלל המיקום של המצלמה..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אם כבר.. תראו שתים מכל המכוניות שיש לי... (מרוב שהם כאלה מושלמות לא ראיתי לנכון לשנות אותם) זה הראשון: זה השני: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תפסיקו לשחק NFS מה אתם ילדים קטנים? לא ריאליסטי בגרוש ונוגד את כל חוקי הפיזיקה.בזמן שאתם במכונית על שלכם לוקחים סיבובים ב-300 קמ"ש גונח מאחור ג'יפ משטרה...אין על LFS ואני דריפטר "בנשמה"[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תודה יום יבוא ואני יהיה כמוהם עם מכונית שמניעה את הגלגלים הנכונים (ואני לא מדבר על הדי מקס של אבא)
פורסם 2006 ביוני 919 שנים ואני עוד חשבתי שיהיו פה תמונות של רכב אמיתי ולא וירטואלי. אני לא יודע מי פה אני (בעל צפיות גבוהות מידי מהאנשים בפורום הזה?) או אתם (שחיים בסרט)
פורסם 2006 ביוני 919 שנים לא מתאים לתראד אבל מתאים לכותרתפשוט מישהו ביקש רכבים אמיתיים לא?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 919 שנים המכונית שלך נראית זוועה ועכשיו למכוניות שלי: יש לי גם את הדודג' וייפר שנראית הכי טוב [עיצוב ממש חייתי,עשיתי אותה סגולה כהה] וגם את האסטון מרטין DB9 שנראית די מעפן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.