פורסם 2006 ביוני 819 שנים מישהו יודע עד איזה נפח זיכרון היא תומכת?ולאלה שרוצים לשאול אז כן... חיפשתי בחוברת ולא מצאתי תשובהוגם באתר אין תשובה מדויקתיש תשבוה עקיפה...בFAQ יש שאלה לגבי כל נפח זיכרון, כמה תמונות יכנסו בו בכל רזולוציה וזה מגיע עד 512 אבל זכרו לי שאפשר ג'יגהמישהו יכול לאמת את זה מניסיון או מידע אישי?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים ברוב המצלמות יש מגבלה על גודל הכרטיס המקסימלי ואין כמעט אף מצלמת חובבים שתומכת ביותר מ-2GB (דבר שדורש תמיכה ב-FAT32). חשוב לבדוק לפני שקונים.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אין כמעט אף מצלמת חובבים שתומכת ביותר מ-2GB (דבר שדורש תמיכה ב-FAT32). חשוב לבדוק לפני שקונים.משום מה חשבתי ש-SD מגיע רק עד 2 גיגה... ??? טעות שלי....
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר אתה מחשיב אותה מצלמת חובבים?היא חצי מקצועית לא?בכל מקרהעד כמה היא תומכת?בטוח יש פה מישהו שיש לו Z3 (או Z2/Z1)
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אתה מחשיב אותה מצלמת חובבים?אני כן.היא חצי מקצועית לא?למה אתה מתכוון? מצלמה למקצוענים במשרה חלקית? ???בכל מקרהעד כמה היא תומכת?בטוח יש פה מישהו שיש לו Z3 (או Z2/Z1)תשובה כאן.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר טוב תראה אם אתה מקצוען עם מצלמה של 4000 שקל אז בשבילך היא חובבניתאבל לפי התשובה השניה שלך זה לא נראה ליחצי מקצועית זה כמעט מקצועיתתודה רבה על התשובה אבל...איך אני מתקין עדכון?לא מצאתי שום דבר שקשור בעדכון תוכנה בתוך המצלמהומאיפה מורידים אותם?באתר לא מצאתי
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים בקיצור אני יכול להזמין כרטיס של ג'יגה בראש שקט? כן, אין שום בעיה. טוב תראה אם אתה מקצוען עם מצלמה של 4000 שקל אז בשבילך היא חובבנית אבל לפי התשובה השניה שלך זה לא נראה לי חצי מקצועית זה כמעט מקצועית השם "חצי מקצועית" הוא מעין "גיימיק", כדי שאנשים יחשבו שהם קנו מצלמה כמעט מקצועית ( ). בעיקרון, הדירוג הזה של "מקצועית" או "לא מקצועית" דיי מטעה, כי גם מצלמת כיס שעולה 500שח יכולה להיות מקצועית בתנאי שאתה מתפרנס ממנה.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אני יודע שזה גימיקאבל זה נשמע יותר נחמד מ"מצלמת חובבנים"תודה על התשובה בקשר לכרטיסצריך לעדכן את התוכנה במצלמה או שאפשר בלי זה?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר זה לא ככהמצאתי מדריך ועדכנתי והכל טובאני אזמין כרטיס שבועיים לפני נסיעה לאילת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.