עבור לתוכן

האם מותר לבית ספר שלי לעשות את זה?!

Featured Replies

פורסם

תן לו כפת שטות,ואז תגיד לו נו אתה רואה מה גרמת לי לעשות עכשיו?

ואז הכול יסתדר.

פורסם

אחת מהבעיות בחינוך היום זה דברים כאלה

הרבה מורים במיגזר הציבורי פשוט לא מספיק מיקצועים

אני בתור תלמיד היתי תלמיד מופרע שכל הזמן הבריז מהשיעורים

אבל אני לא חושב שהפסדתי הרבה דברים מימערכת החינוך הציבורית

היתה לי שנה אחת שלמדתי בבית ספר פרטי ויש אבדל מאוד משמעותי ברמה בין בית ספר פרטי לבין ציבורי

זה כמו אבדל בין מרצדס חדשה לפיאט ישנה

גם שלמדתי בוינגט הרמה שם היתה הרבה יותר גבוה והמרצים מאוד מיקצועים

יש לי ביקורות בקשר לוינגט על זה שהם לוקחים כסף גם על קורסים שיש לך פטור בהם

אם אתה רוצה לילמוד מיקצוע חדש אבל המרצים עצמם מאוד טובים וחבל שמערכת החינוך הציבורית לא מעסיקה

מספיק מורים מיקצועים וגם לקימים נותנים תנאים שמוציאים להם תחשק ללמד

פורסם

רואים שפיספסת הרבה שיעורי לשון, גם אין פסיקים, וגם טעויות שבשוק לא תמצא.

פורסם

רואים שפיספסת הרבה שיעורי לשון, גם אין פסיקים, וגם טעויות שבשוק לא תמצא.

אתה ואחרים מוזמנים לתקן

וזה ביגלל שהיתי איפרקטיבי בילדות ככה שלשבת על כיסא יותר מיכמה דקות היתה משימה מאוד קשה בישבילי

פורסם

על תחשוב שאני מנסה להעליב או משהו תאמין לי שלכולם קשה לשבת יותר מ-5 דקות על הכיסא [חוץ מהבנות החרשניות האלה.]

אבדל=הבדל.

פורסם

על תחשוב שאני מנסה להעליב או משהו תאמין לי שלכולם קשה לשבת יותר מ-5 דקות על הכיסא [חוץ מהבנות החרשניות האלה.]

אבדל=הבדל.

אני לא חושב וביקשתי עזרה מהפורום כבר הרבה פעמים בעבר

וישתפרתי הרבה :xyxthumbs:

פורסם

רגע!

את הבגרות כבר עשית, אבל את המבחן מתכונת קיבלת רק אחרי?

המורה חייב להחזיר מבחן מתכונת לפני הבגרות, כדי שאם אתה חושב שאתה צריך לערער על הציון הגשה, יהיה לך את הציון של המתכונת בשביל להיעזר בו (או אפילו לערער עליו, אם יש צורך, כמו במקרה הזה).

אם כבר עשית את הבגרות, אז חבר שלך צודק, אתה יכול רק לשבת ולבכות בשירותים. אבל בפעם הבאה שקורה דבר דומה, דרוש שמורה אחר יבדוק את הבחינה.

פורסם

אני למדתי בתנ"ך לאנקורי ולא היה חסר כלום (הסתכלתי גם במחברת לוודא), האמת שהספרים של רכס יותר ידידותיים, אבל עדיין זה לא הוגן מה שהמורה עשה.

ובאותו עניין: חבר שלי גם רצה ללמוד למתכונת בספרות מספר המיקוד, והוא שאל את המורה לפני אם אפשר ללמוד מהמיקודית והוא ענה לו שלא - פשוטו כמשמעו.

פורסם

קיצר לך למנהל עם ההורים שלך ותתחיל להתפרע זה תמיד עוזר מניסיון עם מורה לפיזיקה

פורסם

אני הייתי פונה למחלקה המשפטית של אנקורי , אני בטוח שהם יתעניינו בסיפור שלך

פורסם

תכלס תגיד תודה שיש לך מורה כ"כ מיקצועי, לי יש מורה שהיא באמת נשמה של מורה ואני מת עליה וכולם אוהבים אותה אבל 5 דקות עם מורה אחר שרק הסביר לנו כמה דברים לקראת המתכונת הבנו שהיא לא המורה הכי טובה =\

בכול מיקרה תערער מיקרה כזה אם הוא כ"כ דופק אותך אתה יכול לגשת לבית משפט ולסדר הכול כי עכשיו כבר אי אפשר לערער

פורסם

אני הייתי פונה למחלקה המשפטית של אנקורי , אני בטוח שהם יתעניינו בסיפור שלך

אנשים פה חיים בסרט..

פורסם

על תחשוב שאני מנסה להעליב או משהו. תאמין לי שלכולם קשה לשבת יותר מ-5 דקות על הכיסא(חוץ מהבנות החרשניות האלה).

אבדל=הבדל.

על = ON

אל = DO NOT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים