פורסם 2006 ביוני 819 שנים תן לו כפת שטות,ואז תגיד לו נו אתה רואה מה גרמת לי לעשות עכשיו?ואז הכול יסתדר.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אחת מהבעיות בחינוך היום זה דברים כאלההרבה מורים במיגזר הציבורי פשוט לא מספיק מיקצועים אני בתור תלמיד היתי תלמיד מופרע שכל הזמן הבריז מהשיעוריםאבל אני לא חושב שהפסדתי הרבה דברים מימערכת החינוך הציבוריתהיתה לי שנה אחת שלמדתי בבית ספר פרטי ויש אבדל מאוד משמעותי ברמה בין בית ספר פרטי לבין ציבורי זה כמו אבדל בין מרצדס חדשה לפיאט ישנהגם שלמדתי בוינגט הרמה שם היתה הרבה יותר גבוה והמרצים מאוד מיקצועיםיש לי ביקורות בקשר לוינגט על זה שהם לוקחים כסף גם על קורסים שיש לך פטור בהם אם אתה רוצה לילמוד מיקצוע חדש אבל המרצים עצמם מאוד טובים וחבל שמערכת החינוך הציבורית לא מעסיקהמספיק מורים מיקצועים וגם לקימים נותנים תנאים שמוציאים להם תחשק ללמד
פורסם 2006 ביוני 819 שנים רואים שפיספסת הרבה שיעורי לשון, גם אין פסיקים, וגם טעויות שבשוק לא תמצא.אתה ואחרים מוזמנים לתקןוזה ביגלל שהיתי איפרקטיבי בילדות ככה שלשבת על כיסא יותר מיכמה דקות היתה משימה מאוד קשה בישבילי
פורסם 2006 ביוני 819 שנים על תחשוב שאני מנסה להעליב או משהו תאמין לי שלכולם קשה לשבת יותר מ-5 דקות על הכיסא [חוץ מהבנות החרשניות האלה.]אבדל=הבדל.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים על תחשוב שאני מנסה להעליב או משהו תאמין לי שלכולם קשה לשבת יותר מ-5 דקות על הכיסא [חוץ מהבנות החרשניות האלה.] אבדל=הבדל. אני לא חושב וביקשתי עזרה מהפורום כבר הרבה פעמים בעבר וישתפרתי הרבה
פורסם 2006 ביוני 819 שנים רגע!את הבגרות כבר עשית, אבל את המבחן מתכונת קיבלת רק אחרי?המורה חייב להחזיר מבחן מתכונת לפני הבגרות, כדי שאם אתה חושב שאתה צריך לערער על הציון הגשה, יהיה לך את הציון של המתכונת בשביל להיעזר בו (או אפילו לערער עליו, אם יש צורך, כמו במקרה הזה).אם כבר עשית את הבגרות, אז חבר שלך צודק, אתה יכול רק לשבת ולבכות בשירותים. אבל בפעם הבאה שקורה דבר דומה, דרוש שמורה אחר יבדוק את הבחינה.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אני למדתי בתנ"ך לאנקורי ולא היה חסר כלום (הסתכלתי גם במחברת לוודא), האמת שהספרים של רכס יותר ידידותיים, אבל עדיין זה לא הוגן מה שהמורה עשה.ובאותו עניין: חבר שלי גם רצה ללמוד למתכונת בספרות מספר המיקוד, והוא שאל את המורה לפני אם אפשר ללמוד מהמיקודית והוא ענה לו שלא - פשוטו כמשמעו.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים קיצר לך למנהל עם ההורים שלך ותתחיל להתפרע זה תמיד עוזר מניסיון עם מורה לפיזיקה
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תכלס תגיד תודה שיש לך מורה כ"כ מיקצועי, לי יש מורה שהיא באמת נשמה של מורה ואני מת עליה וכולם אוהבים אותה אבל 5 דקות עם מורה אחר שרק הסביר לנו כמה דברים לקראת המתכונת הבנו שהיא לא המורה הכי טובה =\בכול מיקרה תערער מיקרה כזה אם הוא כ"כ דופק אותך אתה יכול לגשת לבית משפט ולסדר הכול כי עכשיו כבר אי אפשר לערער
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני הייתי פונה למחלקה המשפטית של אנקורי , אני בטוח שהם יתעניינו בסיפור שלךאנשים פה חיים בסרט..
פורסם 2006 ביוני 919 שנים על תחשוב שאני מנסה להעליב או משהו. תאמין לי שלכולם קשה לשבת יותר מ-5 דקות על הכיסא(חוץ מהבנות החרשניות האלה).אבדל=הבדל.על = ONאל = DO NOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.