עבור לתוכן

האם מותר לבית ספר שלי לעשות את זה?!

Featured Replies

פורסם

טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר)

כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי

עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי.

עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו

אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים

הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75"

עכשיו אני שואל אתכם זה לא חוצפה?

והאם מותר לו לעשות את זה? האם ספרי אנקורי אשר כל ילד במדינה לומד מהם לא מאושרים על ידי משרד החינוך?

אודה לכם על תגובתם בנוגע למה לעשות מכאן

תודה

פורסם

תבע את הבצפר על מיליון שקל

פשוט תגיש ערעור בכתב ...

פורסם

תבוא למנהל\סגן מנהל תעשה בלאגן וזהו

פורסם

אנקורי יכולים לתבוע את המורה שלך חח, הוצאת דיבה.

פורסם
link=topic=186056.msg1612254#msg1612254 date=1149776737]

תבע את הבצפר על מיליון שקל

פשוט תגיש ערעור בכתב ...

חחח אהבתי..באמת תעשה מזה בלאגן...פנה לעיתונים למנהלים ולעוד כל מיני גורמים ותעשה מזה סיפור והם יביאו לך 100..

פורסם

והאם מותר לו לעשות את זה? האם ספרי אנקורי אשר כל ילד במדינה לומד מהם לא מאושרים על ידי משרד החינוך?

ממתי ספרי מיקוד מאושרים ע"י משרד החינוך? בד"כ הם ספרים שנכתבו בשרלטנות ברגע האחרון עם מליון שגיאות כתיב ודפוס ומקסימום יעזרו לך לעבור על החומר כחזרה לפני המבחן, ממש לא כדי לתת תשובות מפורטות על כל החומר

פורסם
האם ספרי אנקורי אשר כל ילד במדינה לומד מהם לא מאושרים על ידי משרד החינוך?

בוודאי שלא.

אנקורי זאת חברה פרטית ואין לה שום קשר למשרד החינוך, זכותו של המורה לא לקבל את התשובות מהספר הזה.

סביר להניח שהפיתרון בספר נכון (קשה לי להאמין שהם יפיצו ספר עם פתרונות שגויים), ולכן אתה יכול בלי קשר להגיש ערעור - אבל אין שום קשר לכך ש"התשובה מופיעה באנקורי/רכס/המחברת של סבתא שלי".

פורסם

תאיים על המנהל בית ספר בהגשת תביעה משפטית . תביא איתך את ההורים שלך לבית ספר וביחד תעשו קצת בלאגן. תאמין לי יהיה טוב.

דבר אחד בטוח , על תעבור על זה בשתיקה .

פורסם

אין לך כל כך מה לעשות, אבל אני חושב על זה:

אם אנקורי הוא לא ספר שקיבל אישור ממשרד החינוך, אז גם רכס ולכן אאין למורה שלך רשות להסתמך עליו, או להסתמך עליו לשלול את אנקורי.

פורסם

לפי מה שהמורה שלי להיסטוריה אמרה אנקורי זה חרא(גם לי יש אותו) אבל בכל זאת אין למורה שלך זכות לעשות לך כזה דבר..

תעקוב אחריו עד לבית ומפה תהיה יצירתי

פורסם

תלך לרכזת שכבה שלך, ותבקש לערער על הציון שהמורה נתן, ושמורה אחר להיסטוריה יבדוק לך את המבחן.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם יש פה רעיונות שאני יאמץ במהרה

אבל קיבלתי את המבחן אתמול וחבר שלי אמר לי עכשיו שאם כבר עשיתי את הבגרות אין לי מה לעשות חוץ מלבכות בשירותים

פורסם

הדרך היחידה לדעת אם למורה מותר לעשות את זה או לא היא לבדוק עם עוד מורה (עדיף 2) להיסטוריה מבית הספר את התשובות.

אם הם מאשרים את התשובות של אנקורי (הם לא חיבים לדעת שזה אנקורי, פשוט תגיש להם את התשובות בבקשה פרטית שיבדקו אותם), אז המורה שלך טועה.

יכל להיות ההפך, אבל פחות סביר.

פורסם

גם אם אנקורי זה חרא, למורה שלך יש אינטרס ברור מ-א-ד שתלמד מהספר שלו ולכן גם אם אין עילה, יש כאן בהחלט CASE משפטי.

לי היו מורות שהיו מכשילות אותי על תשובות שכתבתי ממה שקראתי באינציקלופדיה, אח"כ הראיתי להן והן האדימו ותיקנו את הציון.

יש גם מורים שבעצמם לא יודעים מה הם מלמדים...

תראה, משכורת של מורה - כולנו יודעים מה זה. עבודה של מורה - אנחנו לא רוצים לדעת מה זה. אז בטח, עכשיו הוא הוציא ספר כ"השלמת הכנסה" לכל החורים שיש לו בכיס מלהיות עוד עבד של משרד החינוך ועכשיו הוא מתעצבן שלא כולם קונים את פרי יצירתו. כן, אתה יכול להגיש תביעה.

פורסם

סיבה פשוטה לכך:

אנקורי פשוט לא כוללים תשובות מלאות,ולא מספקים את כל המידע שצריך.

אם המורה אומר,הוא גם יודע.

וזה לא המקרה הראשון שאני שומע שמורה מתלונן על אנקורי...כנראה שבאמת חסר להם שם דברים חיוניים לבגרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים