פורסם 2006 ביוני 819 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260282,00.htmlתגידו לי מה יהיה?אם יהיה לשק אשפה הזה נשק גרעיני, הוא לא יהסס ללחוץ על הכפתור (או לסובב מפתח, וואטאבר).מיותר לציין שבתור נכד לניצול שואה, זה מעליב לא רק אותי בפרט, אלא את כל העם היהודי.מה עם ההבטחה לא ללכת יותר כצאן לטבח? ככה זה התחיל באירופה, והנה זה שוב קורה.וכאילו שזה לא מספיק, עכשיו אנחנו לבד במערכה, אחרי שבוש התחיל ללקק לאדיוט הזה לאחרונה.מתי נקח את גורלנו בידיינו?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים הדבר הכי גרוע הוא שיש מנהיגים ערבים וכל מיני חראות כאלה במסגדים (במדינת ישראל וגם בשטחים)שמטיפים את זה יום ולילה לאזרחי המדינה הערבים.ועכשיו לך ותבנה מדינהתמיד הם (האירנים) היו מכחישי שואה ומפיצי שמועות מרושעות -ועוד הרבה מהאומות הערביות איתם בעיתונות ובמדיהאולי אינטרנט חופשי במדינות האלו יביא לפקיחת אוזניים ועיניים של התושבים שם.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר הבנאדם הזה פשוט מטורף. הוא מוכן לשיחות על הכור, אבל מסרב להפסיק את העשרת האורניום.והממשל האמריקני מתרפס כלפי המטורף הזה. כבר ראינו לאן ההתנהגות הפייסנית הזאת הובילה.לא למדו פה את לקחי העבר?מצד שני, ככל שהשינאה כלפי חוץ גוברת, כך גם המצוקה הפנימית.באופן אישי, זה קצת מדאיג.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מזכיר לי סיטואציות בבסיסים צבאייים...הערסים תמיד מקבליםמה שהם רוצים ואילו שטובים...נטחנים.מיותר לציין שבאנלוגיה לעיל, הערסים מייצגים את איראןוהטובים את ישראל.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים הלוואי הנאצי הזה יטוס לגרמניה לראות את הקבוצה הכושלת שלהם, ובדרך חזרה שיתרסק איפשהו בים השחור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.