פורסם 2006 ביוני 719 שנים שלום לכולם.המאוורר של הכרטיס שלי (7800GT) משום מה מסתובב על 100% איך אני יכול להשתיק אותו .. הוא עושה הרבה רעש ניסיתי עם RIVATUNER זה השתיק אותו בדיוק ל 5 שניות ואז הוא חזר שוב ל 100% ד'א הכרטיס של לידטק והוא עומד על 38 מעלות מנוחה .. 50 מאמץ תודה לעוזרים
פורסם 2006 ביוני 719 שנים תמיד יש לך אופציה לקנות קירור אחר...ואני חושב שצריבת ביוס זה מה שיעזור(לא בטוח, תחכה לתשובות מהמבינים)
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר יכול להיות שהביוס של הכרטיס נדפק ??? איפה אני מוצא ביוס לכרטיס הנ"ל .. של לידטק ?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים יש פיתרון ברור לכל זה.כנס לריווה לפאנל שליטה של המאווררים. שמה אתה יכול לכוון את זה לאחוז נמוך יותר נכון? תקבע לאיזה אחוז שאתה רוצה.למטה אתה יכול לשמור פרופיל משתמש. שמור לחץ אישור וצא.מהירות המאורר תשתנה ביחס לרמת הביצועים. *ואם תוכל להעלות סקרין שוט זה יכול מאוד לעזור לי כרגע.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר נכנסתי לריוה טיונר .. שיניתי את זה ל 28% ... זה הוריד את המהירות ושוב העלה ל 100% אחרי 5 שניות ... ניסיתי את זה כבר לפני שבוע .. עידכנתי דרייברים וגם הורדתי את הריוה טיונר החדשה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אתה צריך לשמור את הפרופיל!אם לא תשמור את הפרופיל ההגדרות יחזרו לברירת המחדל ובבקשה תעלה תמונה כדי שאני אדע בדיוק איך להסביר לך מה לעשות
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להוריד ביוס יותר עדכני לכרטיס שלי ?? חיפשתי ולא מצאתי
פורסם 2006 ביוני 819 שנים שמע אחי עדיף שתסבול את הרעש מאשר תשמיד את הכרטיס עם עדכון ביוס לא נכון!או שתקנה קירור אחר יותר שקט של זלמן..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים גם אם אני יחליף קירור גם הוא יעבוד על 100% בגלל שהכרטיס קובע את הסל"ד אבל הוא יהיה שקט ..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים בתקציב כזה כבר עדיף קירור אחר...אני ממליץ על V1(צריך לבדוק אם הוא מתאים לכרטיס שלך)ויש עוד איזה קירור שיצא לא מזמן לכרטיס הזה, צריך לבדוק..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר אני רוצה קירור שיוציא את כל האויר החם מחוץ למארז ... אם אפשר קישור לחנות באיזור ת"א או ר'ג .. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.