פורסם 2006 ביוני 719 שנים http://news.msn.co.il/news/Internal/Health/200606/2006060712152.htm?inter=1עזבו אתכם מוסרי או לא מוסריעכשיו כל פלסטיני שנפצע אי פעם בפעולת צה"ל יבוא וידרוש טיפול בישראלייתכן נטל אדיר על מערכת הבריאות, לא בטוח שנוכל לעמוד בו
פורסם 2006 ביוני 719 שנים זה עניין של אנושיות בלבד אני בעדבסה"כ מדובר פה במשפחה שהרגן שם 3 בטעות ועוד ילדה בת שנתיים פצועה קשה.נראה לך מוגזם למדינה לפחות לטפל הילדה ובבן משפחתה שנפצע .?אף אחד לא יבוא לקבל טיפול כי אין להם איך להתפנות אלינו (וגם אין לי מושג איך אלו הגיעו)המדינה הזו צריכה קצת יחסי ציבור למרות שדבר כזה לא יעשה את העבודה כי אלמלא צה"ל הילדה הזו לא הייתה מגיעה לשם
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר ובכל זאת, אתה יודע כמה פצועים כאלה יש? אלפיםהומניטריות מוגזמת - בשלב מסוים - הופכת את המסייע לנזקק בעצמו
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני יכול רק להניח שאין לך ילדיםגם אני כנראה הייתי מגיב כמוך -אבל אני רואה בתמונה את הילדה ולא יכול שלא לעשות השוואה -מה אם זה היה שלי ומה אם אני הייתי שם...מדובר בינתיים רק על מקרה אחד -לא יביא להתמוטטות כלכלית ולא יגרום למדינת ישראל להיות נזקקתאני מאחל לילדה הקטנה ומשפחתה שיחלימו.ולכל המחבלים ברצועה שימותו וכמה שיותר מהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.