פורסם 2006 ביוני 719 שנים שלוםאני מרכיב מחשב חדשלוח אם P5DW2מעבד D930מארז ישן שכבר חוררתי אותו מול המעבדאבל אין לי בעיה לחורר בעוד נקודות אם יש תורךמה שאני צריך זה המלצה לקירור למעבד ובעיקר שיהיה שקטא הצלחתי להבין מהנעוץ מה עדיף הBT או הסוניק טאוורוגם הבנתי שיש מהם כמה דגמים אז אני צריך המלצה ספיציפית לענין זהוכן אני זקוק למשחה טרמית טובה בכמות שתספיק לפחות לשלושה הרכבותכי המעבד הישן שלי הולך לחבר שנותן את המעבד שלו לחבר...לא הצלחתי למצוא מידע בענין זה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר גג 300אבל לא חייב לנצל את כל התקציבשיהיה איזון מסויים אני מוכן להתפשר על ביצועים וכסף ולא על רעש
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לגבי משחה יש לך את הMX-1 או את הAS5 הם באותו רמה+-...(אני אישית מעדיף תMX-1..)..וקירור אם אתה מתכנן OC אז לך על הBT...אם לא פרייזר יספיק לך גם OC קטן...ואתה לא צריך SONIC TOWER זה קירור פסיבי (בלי מאווררים) והוא ממש ענק ומיותר לך ספציפית..
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אממ....לגבי גוף קירור אתה יכול לבסוק את הצלחות של זלמן למיניהן, תתאים אחת לתקציב שלך.. או את ה-BT.ולגבי משחה טרמית, קח arctic silver 5, היא בין המוצלחות ביותר למחיר שלה.לצערי אין לי זמן כרגע להוסיף לינקים, אני אוסיף בעריכה מאוחר יותר.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים חשוב יותר מהקרור זה לוודא שאתה מקבל סטפינג C1 .[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר חשוב יותר מהקרור זה לוודא שאתה מקבל סטפינג C1 .איך אני בודק?זה אמור להיות כתוב פיזית על המעבד אבל אני לא מוצא משהו כזה.תדריכו אותיוגם למה זה משנה? אם לא מתוכנן אובר רצחניוקירור אם אתה מתכנן OC אז לך על הBT...ואתה לא צריך SONIC TOWER זה קירור פסיבי (בלי מאווררים) והוא ממש ענק ומיותר לך ספציפית..אני לא מבין. באותו מחיר לקבל שקט מוחלט לא שווה?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר תודהועדיין הייתי רוצה לדעת קצת איך לבדוק את הסטפינג שליקיבלתי את המעבד לפני שבועייםוזה מה שכתוב עליו3607B228
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר אם הבנתי נכון אז הC1 יותר חדש ואמור להיות יותר טובולכן שאלתי אם הוא כזה גרוע כי אני מתכנן ניסוי אוברקלוקינג מינוריואני מקוה שלא ארגיש בהבדל.שמישהו אחר יענה לו. אני לא מסוגל.אני מקוה שאתה צוחק
פורסם 2006 ביוני 819 שנים בכל מה שקשור לניהול צריכת החשמל, ומכאן לטמפרטורה ל C1 יתרון משמעותי. אבל, כמובן שאפשר לחיות גם עם B1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.