עבור לתוכן

Panasonic DMC-LZ3 כדאי לקנות?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות את המצלמה הזאתי

אין לי הרבה כסף ואני יכול להביא אותה במחיר נוח

אני לא צריך שתמליצו לי על מצלמות אחרות רק לדעת אם ה Panasonic DMC-LZ3 נותנת תמונה טובה (יש בה את כל האפשרויות שאני צריך וזום אופטי X6 יספיק לי)

היא מיועדת לטיולים ודברים כאלה (ואני לא רוצה ללכת בטיול עם מצלמה ענקית ששוקלת הרבה.

מה אתם אומרים התמונה שלה בסדר או שיש רעשים ובעיות עם הצבעים?

פורסם

המצלמה הזו חדשה יחסית, אבל מבחינת תכונות היא מיושנת למדי. אין לה קול בווידאו והמסך שלה מציג רק 85,000 פיקסלים. במחיר של עד 1500 ש"ח יש מצלמות הרבה יותר טובות, למשל ה-A610 של קנון או ה-Z6 של מינולטה (אם חשוב לך זום גדול).

פורסם

אם אתה שוקל ללכת על הZ תוודא שהיא נוחה לך בכף היד בשימוש ממושך

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך וידיו וגם אמור להיות לה קול כי היא שיפור של ה2 וב2 רשום שיש קול לא ניראה לי שהם יורידו אותו (וגם בכל מקום שבדקתי רשום שיש קול

הZ6 לא ניראה ל י היא לא נוחה כל כך וגם היא גדולה מידי ולקנון אין זום (אם אני אקנה קנון זה רק ה S2 אבל היא יקרה לי מידי אני מחפש דרך להביא אותה ביותר זול כמו עם הPANASONIC)

פורסם

אני לא צריך וידיו וגם אמור להיות לה קול כי היא שיפור של ה2 וב2 רשום שיש קול לא ניראה לי שהם יורידו אותו (וגם בכל מקום שבדקתי רשום שיש קול

אין לה סאונד בווידאו. חפש בחוברת ההוראות (פורמט PDF) את הטקסט: "You cannot record audio. (DMC-LZ3)‎"

הZ6 לא ניראה ל י היא לא נוחה כל כך וגם היא גדולה מידי ולקנון אין זום (אם אני אקנה קנון זה רק ה S2 אבל היא יקרה לי מידי אני מחפש דרך להביא אותה ביותר זול כמו עם הPANASONIC)

גם ה-Z6 וגם ה-A610 טובות יותר, אבל אם ננעלת על ה-LZ3 אז נותר רק לאחל לך שתתחדש :xyxthumbs:

פורסם

בזאפ רשום "לא כולל מיקרופון" אז תחשוב על זה...זה די צולע מצלמה עם וידאו בלי קול ומסך של 85 אלף פיקסלים....

תאמין לי שלא כדאי לך להתעקש וללכת על ה-A610 של Canon ורק תרויח..

פורסם

אליאב,

zap זה לא המקום לבדוק את המפרט של מצלמה זו או אחרת.

פורסם
  • מחבר

טוב באו נחזור לנושא למצלמה יש רעשים בתממונה או בעיות צבע?כי וידיו לא מעניין ואני לא רוצה מצלמה עם זום אופטי שקטו מ X6

פורסם

למה לא?..

פורסם

כי המפרטים שהם נותנים למצלמות הם לא נכונים לרוב או מקוצרים מדי... לדוגמא, הם רשמו בקנון S2 וה S3 שהטווח מאקרו הוא 10 ס"מ שהוא בכלל 1 ס"מ...

פורסם
  • מחבר

אפשר תשובה לשאלה?אני הולך לקנות ממש בקרוב...

פורסם

טוב באו נחזור לנושא למצלמה יש רעשים בתממונה או בעיות צבע?

כמו רוב המצלמות של פנסוניק, הרעש שלה יותר חזק מהממוצע, אבל רק ב-ISO 400 ומעלה הוא ממש בעייתי. הצבעים בסדר גמור. שני אלה לא צריכים להיות הסיבות להמנע מקנייה שלה, יש מספיק סיבות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים