פורסם 2006 ביוני 819 שנים 242.42 ש"חוזה מזיג זאגיש סיכוי שאפשר להשיג זול יותרמלמיר - ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7142.00 ש"ח כולל משלוח .(ויש סיכוי שאפשר להשיג זול יותר)אתה בעמדת מיעוט , אל תתווכח .
פורסם 2006 ביוני 819 שנים הייאני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70.יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל.אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקראני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"חמה עם זלמן??אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'..משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודהופריזר לא מיועד לזה,ויש לי ניסיון עם פריזר,הוא לא כל כך חזק.אז כן אני מתווכח.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אני מסכים הפריזר קירור מצוייןפשוט יהיה כואב אם בסוף הוא יתחרט עליו ויבזבז 140 שקל סתםאם הוא יכל להוסיף עוד 60-80 שקל ולקבל משהו חזק משמעותית
פורסם 2006 ביוני 819 שנים יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל....התקציב שהוא גג גג 200 ש"ח...אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'..משהו ממש טוב ונוח להתקנה אם כן , שלושה תנאים לגוף הקירור העתידי :- שקט .- 200 ש"ח מקסימום .- נוח להתקנה .הפריזר מקיים את שלושתם , בעוד הטייפון מקיים רק את הראשון .בשביל הפרש המעלות הזעום של ה-BT הוא ייצטרך להוסיף 100 ש"ח , ולפרק את הלוח . הוא לא רוצה את זה .
פורסם 2006 ביוני 819 שנים טז מישהו עם כזאת רמה של עצלנות לא צריך לעסוק באובר קלוק ואני מקבל את החלטתכם ומאשר את הפריזר גם.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר אני ממש לא עצלן, פשוט אין לי זמן להתעסק עם זה יותר מידי.(אגב, אני כן יודע איך להתעסק עם זה)בכל מקרה בהנחה שאני רוצה:1. שקט 2. להוריד את טמפ' המעבד לפחות ב 10 מעלות כי כרגע הוא כ 65 מעלות במאמץ יחסי3. התקנה שהיא בגדר הנוח-סביר , (עם אופציה ל OC קליל) שמגיעה עם גריז טרמי והכל שלא צריך להתחיל לאלתר מהי ההמלצה ?יש לי כרגע קירור סטוק מקורי של אינטל + מאוורר 80 וספק כח של ANTEC עם זה קשור בכללאני חושב גם להוסיף איזה מאוורר 80 נוסף במקרה של עודף מהתקציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.