עבור לתוכן

D/A על ידי Marantz 3500 או ע"י ESI Juli?

Featured Replies

פורסם

האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?

פורסם

קודם כל, אני מניח שאתה רוצה המרה מדיגיטל לאנלוג כלומר D/A ולא A/D .

דבר שני, מה המטרה? אני מניח ששמיעת מוזיקה ולא קולנוע ביתי.

מהסתכלות על 2 המוצרים, נראה שה- ESI Juli הוא מוצר איכותי (אני לא ממש בתחום כך שזו פעם ראשונה ששמעתי עליו) בעוד שה- marantz 3500 הוא מוצר נחות (מערכת קולנוע ביתי כוללת DVD + מגבר משולב + רמקולים ב- 1700 ש"ח). אין קשר בין המרנץ הזה לבין מה שפעם נקרא מרנץ למעט המדבקה בחזית.

על הנייר גם למרנץ הזה יש ממירי D/A של 24 ביט ב- 192Khz כמו לג'ולי, אבל בפועל לך תדע איזו הגברה יש בפנים (ולהגברה יתחבר הג'ולי בכל מקרה) שלא לדבר על הרמקולים. מה כבר אפשר לצפות מרמקולים שהקוטר המקסימלי שלהם הוא 14 ס"מ וגובה כולל מעמד 30 ס"מ?

זה נראה לי מקרה של חוסר איזון קיצוני בין מרכיבים.

אני פשוט לא יודע מה להמליץ לך, כי נראה שמהמרנץ שום דבר טוב לא יצא. אידאלית היה עדיף מלכתחילה להשקיע יותר במערכת קולנוע ביתי עם רמקולים קצת יותר טובים ולהשתמש בהמרה הפנימית של רסיבר הקולנוע הביתי. אם אתה רוצה רק סאונד טוב למחשב, שקול אפילו מגבר סטריאו טוב ורמקולים יד שניה. המחירים יכולים להיות ממש נמוכים, ותקבל (יחסית) משהו הרבה יותר טוב.

לדעתי השאלה שלך מתאימה יותר לפורומים ב- www.hometheater.co.il

פורסם
  • מחבר

אכן התכוונתי ל-D/A ולא A/D.

המרנץ שאצלי הוא לא החירטוט שמוכרים היום עם סט רמקולים ואיזה נגן מצ'וקמק. זה הרסיבר הנקרא Marantz SR-3500 אשר היה מומלץ בזמנו כרמת כניסה עבור רסיבר משולב מגבר שיודע גם לנגן בצורה סבירה. מחוברים אליו זוג מדפיים של KEF.

אין שום רכיבי סראונד מחוברים.

המטרה העיקרית היא מוזיקה, קולנוע פחות ומשחקים בכלל לא.

פורסם

הרסיבר הזה הוא לא מוצר מדבקה, ומרנטז גם היום מייצרת מוצרים מעולים. הבעיה היחידה היא שיש גם חברה אחרת שמשתמשת בשם הזה ללא אישור.

לטעמי הג'ולייה יישמע טוב יותר באנאלוגית, השאלה היא עד כמה? ופה אתה צריך להחליט עד כמה אתה לחוץ בכסף. ייתכן ששדרוג הרמקולים יהווה חלופה טובה יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

היום המחשב מחובר דיגיטאלית לרסיבר - והרסיבר ממיר.

אני לא לחוץ ממש בכסף. אתה חושב שהשקעה של אלפייה בשדרוג רמקולים תהיה עדיפה על הכנסת הג'ולי שיהיה המקור?

פורסם

אני אישית מניח שכן, אם כי כיוון שלא יצא לי לשמוע את ה-3500, אני לא יכול להבטיח ב-100%.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מחוברים כרגע זוג KEF Coda 70. ראית משהו מעניין בלוחות בזמן האחרון?

פורסם

ראיתי משהו נחמד, שהאמת היא שאני שוקל לקנות בעצמי (למכור את שלי ב-3500, ולקנות את המדוברים ב-2000). עם זאת, תמיד יש דברים ששווים בדיקה בלוחות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי שום דבר מעניין בינתיים מלבד זוג B&W DM601S2 שנמכרים במחיר נמוך במידה מפתיעה. אבל אני לא חושב שאלך לשמוע אותו בהתחשב בטוויטר האלומיניום שיש לו.

יש גם זוג AR Status S30 שלא הצלחתי למצוא עליהם הרבה אינפורמציה, ייתכן ושווה ללכת ולשמוע.

פורסם

תרים טלפון לאייל פור מאודיו-פידלטי. תגיד לו איזה רמקולים יש לך וכמה אתה מוכן להוסיף מעבר לרמקולים האילו והוא יציע לך משהו. אני לקחתי אצלו משהו שמישהו החזיר ושדרג, וקיבלתי רמקול מעולה במצב מדהים בחצי מחיר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים