פורסם 2006 ביוני 619 שנים שלום ברצוני להוריד את המתח של המעבד מתחת לרמתו הרגילה כלומר 1.4V הסיבה היא שברצוני להוריד את טמפרטורת המעבד בלילה וכך להפחית את רעש המאוורר השאלה היא האם הורדת המתח יכולה לגרום לנזק כלשהו\האם יש סכנה בכך סתם לשם הידע ברשותי מעבד AMD 3200+ S-939 תודה מראש.....
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אפשר להוריד את המתח בקלות, אבל בנקודה מסויימת זה פשוט יהיה מעט מדי והמחשב יתחיל להתקע.הסיכונים הם שהביוס לא יעלה, למרות שזה דיי נדיר, אך אפשר לפתור זאת בקלות ע"י איפוסו(עיין בספרון של לוח האם).
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר הסיכונים הם שהביוס לא יעלה, למרות שזה דיי נדיר, אך אפשר לפתור זאת בקלות ע"י איפוסו(עיין בספרון של לוח האם).זה הסיכון היחיד שהמחשב יתקע \ ביוס ואיפוס יפתור את הבעיה או שאולי יש סיכונים נוספים שלא צוינו??
פורסם 2006 ביוני 619 שנים במקום להתעסק בשטויות כאלו וכל לילה להפחית מתח, תעשה לעצמך טובה, וקנה פשוט קירור אחר-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078אני עם הקירור הזה, על אותו מעבד כמו שלך, והטמפ' מעבד שלי במנוחה הן 32 מעלות ביום, 28 בלילה. (אומרים לי שיש לי מחשב פלאי או שהחיישנים מזייפים, אבל בדקתי את זה עם מודד חיצוני, וזו אכן הטמפ' שלי! בסטיה של מעלה אחת D: )
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר במקום להתעסק בשטויות כאלו וכל לילה להפחית מתח, תעשה לעצמך טובה, וקנה פשוט קירור אחר-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078אני עם הקירור הזה, על אותו מעבד כמו שלך, והטמפ' מעבד שלי במנוחה הן 32 מעלות ביום, 28 בלילה. (אומרים לי שיש לי מחשב פלאי או שהחיישנים מזייפים, אבל בדקתי את זה עם מודד חיצוני, וזו אכן הטמפ' שלי! בסטיה של מעלה אחת D: )יש לי מאוורר טוב שמחזיק את אותם הטמפרטורות 32C במנוחה דרך אגב אין הבדל בין היום ללילה אין הפרשי טמפרטורות כאלה רצינים שמשפיעים עד כדי כך זה לא חורף לעומת קיץ אבל לא חשוב הבעיה כאן זו לא הטמפרטורה בעיה אלה הרעש כשהוא בסל"ד גבוהה ותמיד אפשר לקנות מאוורר יקר יותר ב200 ש"ח אבל המטרה כאן היא לחסוך וגם אין לי צורך במאורר חזק
פורסם 2006 ביוני 719 שנים 32 מעלות? O_Oזה הסיכון היחיד שהמחשב יתקע \ ביוס ואיפוס יפתור את הבעיה או שאולי יש סיכונים נוספים שלא צוינו??קשה לי לדמיין שיכול להגרם נזק מאי-הספקת מתח. מנסיוני, זה לא קרה, אז שווה לנסות.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר 32 מעלות? O_Oקשה לי לדמיין שיכול להגרם נזק מאי-הספקת מתח. מנסיוני, זה לא קרה, אז שווה לנסות.עד כמה פחות או יותר אתה מעריך שאפשר לרדת עם הV בלי לפגוע ביציבות המערכת?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אחי אם אני לא טועה אתה יכול להוריד את מהירות המאוורר ... עדיף לא ?תחפש בגוגל SpeedFan
פורסם 2006 ביוני 719 שנים יש לי מאוורר טוב שמחזיק את אותם הטמפרטורות 32C במנוחה דרך אגב אין הבדל בין היום ללילה אין הפרשי טמפרטורות כאלה רצינים שמשפיעים עד כדי כך זה לא חורף לעומת קיץ אבל לא חשוב הבעיה כאן זו לא הטמפרטורה בעיה אלה הרעש כשהוא בסל"ד גבוהה ותמיד אפשר לקנות מאוורר יקר יותר ב200 ש"ח אבל המטרה כאן היא לחסוך וגם אין לי צורך במאורר חזק הנקודה שלי פה היא שהקירור הזה זול ובלתי-נשמע. זה מה שאתה רוצה, לא?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים עד כמה פחות או יותר אתה מעריך שאפשר לרדת עם הV בלי לפגוע ביציבות המערכת?אני חושב שאפשר 1.3 ופחות. לא ניסיתי כמובן כי הביוס שלי נעול מבחינת שינוי מתח.אחי אם אני לא טועה אתה יכול להוריד את מהירות המאוורר ... עדיף לא ?תחפש בגוגל SpeedFanבהחלט אפשר(לינק).
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אחי אם אני לא טועה אתה יכול להוריד את מהירות המאוורר ... עדיף לא ?תחפש בגוגל SpeedFanחבר לא מדובר כאן במפגר אם אני יודע להוריד מתח למעבד וודאי שידוע לי שניתן להוריד מהירות למאוורר אך ההורדה במהירות באה על חשבון הטמפרטורה של המעבד שעולה דבר שברצוני להימנע ככל האפשרגם ככה כל יום שעובר נעשה חם יותר בחוץ דבר שמעלה לי את טמפ המעבד מהחורף שהיו לי 22C לכבר 33C
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.