עבור לתוכן

AMD OR INTEL

Featured Replies

פורסם

אתה שוב מתעלם

כבר הבאתי לך גרפים שמראים את אותו משחק שהבאת מוציא תוצאה דומה עם מעבדים שונים

הבנצ'מארקים של המשחקים בבחינת מעבדים היא על רזולוציה נמוכה או פרטים נמוכים.

אפשר למצוא בנצ'מארקים דומים על כל משחק פופולרי שתבקש.

כמו שכבר כתבתי בעבר

במערכת נורמלית רצים ישומים ברקע כך שכל היתרון (לכאורה) של המעבד חד ליבה נעלם

(אנטי וירוס/ספייור, פיירוול, תוכנת שיתוף קבצים)

וכן, תתפלא, אפילו ישומי אופיס יכולים ליהנות מכפולי ליבה

תנסה לעשות משהו גדול באופיס 2007 ונראה אם ישארו לך שערות על הראש מרוב עצבים :)

• תגובות 74
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה להסביר את היתרון של כפולי ליבה בשימוש היום יומי, אבל אפילו בהיפר ת'רדינג שהוא צורה מאד רחוקה של כפול ליבה, מרגישים את ההבדל במולטי טאסקינג, הכל פשוט זורם יותר

פורסם

[ltr]yea fine whatever...

enjoy your faster officing...[/ltr]

פורסם

לצורך העניין, אתה טוען שהמעבד יהווה צוואר בקבוק

נניח שאתה צודק כשמדובר ב7800GTX

בת'רד הספציפי הזה דובר על 6600/7600

אתה חושב שגם עם כרטיסים כאלו המעבד יהיה צוואר הבקבוק במשחקים?

פורסם

[ltr]no, it's not going to be a bottle neck, but it is a factor. every frame include work from all the pc components, just because the video card is about 80% doesn't mean that the CPU has no effect, because it does. for a given video card and graphics settings the A64 3000+ will give higher FPS than the 805.[/ltr]

פורסם

תשים רזולוציה סבירה (1280x1024) ואני לא מדבר כאן על מטורפות (1600x1200 או 2048x1536)

תעלה קצת פילטרים

אין הבדל בין שום מעבד בשוק

פורסם

[ltr]I don't use 1280x1024 because it's not 4:3. and I prefer 1024x768 AAx2 AFx8 which is about what they ran FEAR at.[/ltr]

פורסם

:s05: :behead:

פורסם

תגובה זריזה יותר של מערכת ההפעלה ושל היישומים בעבודה שוטפת אכן שווה הרבה יותר מאשר עוד 2 פריימים לשנייה במשחקים.

לפחות עבורי.

פורסם

[ltr]I don't use 1280x1024 because it's not 4:3. and I prefer 1024x768 AAx2 AFx8 which is about what they ran FEAR at.[/ltr]

נו, אז 864*1152

פורסם

[ltr]it's funny I give graphs that show the A64 3000+ beats the 805 and you say yea, but in real life working with windows is smother and what not. yet, neither of you have it. kinda funny if you ask me...[/ltr]

נו, אז 864*1152

[ltr]not standard and rarly supported, besides my video card isn't that strong I prefer to run it on 1024x768 with filters and gain the FPS over 1280x960.[/ltr]

פורסם

שכחת את העובדה שהגרפים האלה הם לא עם פילטרים ולא ברזולוציות?

תבדוק גרפים ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים

או שאתה מפחד לגלות שאתה טועה?

פורסם

הסיבה היחידה שאין לי 805 היא הקונרו. בלי צל של ספק, אם הייתי קונה עכשיו משהו, אז רק את ה 805.

פורסם

באמת שהויכוח הזה מתחיל להיות חסר תועלת

מסבירים לך שזה לא משנה אבל אתה מתעלם

תקנה 7800GTX ותשחק 1024*768 בלי פילטרים ותהיה בריא

דרך אגב, לי היה כפול ליבה (שנאלצתי להפרד ממנו)

אפילו היה על זה דיון בפורום (משתמש פתח דיון בשאלה, איך יתכן שאני מוכר כפול ליבה כשאני כל הזמן ממליץ עליהם)

פורסם

שכחת את העובדה שהגרפים האלה הם לא עם פילטרים ולא ברזולוציות?

תבדוק גרפים ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים

או שאתה מפחד לגלות שאתה טועה?

[ltr] to get "only" 74 FPS out of a 7800GTX you need to run it on high settings (my rig gets 60 out of it on max same res with AAx2 AFx8).[/ltr]

[ltr](and filters...)[/ltr]

הסיבה היחידה שאין לי 805 היא הקונרו. בלי צל של ספק, אם הייתי קונה עכשיו משהו, אז רק את ה 805.

[ltr]I don't doubt your commitment, I doubt your experience with the 805...[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים